Головна Новини Бізнес економіка Все більше підприємств галузі теплопостачання стають клієнтами ГК "Нафтогаз Трейдинг"
commentss НОВИНИ Всі новини

Все більше підприємств галузі теплопостачання стають клієнтами ГК "Нафтогаз Трейдинг"

У "Нафтогазі" заявляють, що налаштовані на конструктивну співпрацю і діалог з усіма учасниками ринку

2 червня 2021, 20:55
Поділіться публікацією:








Станом на 2 червня 106 підприємств "Теплокомуненерго" (ТКЕ) звернулися до ГК "Нафтогаз Трейдинг" для укладення договорів поставки газу, з них 56 ТКЕ вже стали клієнтами компанії. Про це в ефірі Energy Freedom сказав директор з інтегрованих комунікацій НАК "Нафтогаз України" Максим Белявський.

Все більше підприємств галузі теплопостачання стають клієнтами ГК "Нафтогаз Трейдинг"

106 підприємств "Теплокомуненерго" хочуть укласти договори із ДК " Нафтогаз Трейдинг"

"Станом на 2 червня для укладення договорів поставки газу в ДК "Нафтогаз Трейдинг" звернулося 106 підприємств ТКЕ. З них 56 підприємств вже зареєстровані у реєстрі споживачів "Нафтогаз Трейдингу". Ринок реагує на пропозиції, тому побоювання зайві", — розповів Белявський.

Він нагадав, що 1 червня "Нафтогаз" запропонував виробникам теплової та електричної електроенергії, а також ОСББ новий довгостроковий продукт на ринку газу, розрахований на три роки.

Контрактна ціна 7,42 грн за кубометр діє з 1 червня 2021 року до 31 травня 2022 року і поширюється на обсяг газу, який використовується виробниками теплової та електричної енергії для задоволення потреб побутових споживачів. Ця ціна вже включає ПДВ, одночасно вона не враховує тарифу оператора ГТС, який нараховується окремо.

"Усі проблеми ринку газу за один день або тиждень не можливо вирішити. У той же час підприємства Теплокомуненерго вже сьогодні мають можливість діяти як у Європі, тобто купувати газ не по спотовій ціні, а по довгостроковій ринкові ціні і повністю розраховуватися за фактом споживання", — зазначив Белявський.

Раніше "Коментарі" писали, що у Львівській області очільник підприємства "Новояворівськ електромережі", якою керує ТОВ "Нафтогаз Тепло", налагодив схему одержання хабарів



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини