Головна Новини Бізнес економіка Як новини про агресію РФ впливають на ціну українських облігацій: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Як новини про агресію РФ впливають на ціну українських облігацій: подробиці

Вартість наших облігацій зменшилася на ринках

22 листопада 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

Вартість національних облігацій, які пропонуються на міжнародних ринках, протягом останніх тижнів зменшилась. Керівник аналітичного відділу ІК Concorde Capital Олександр Паращій дотримується думки, що це результат  новин  про можливу російську агресію. Про це інформує РБК-Україна.

Як новини про агресію РФ впливають на ціну українських облігацій: подробиці

Вартість українських облігацій зменшилася на ринках (фото з відкритих джерел)

 За словами експерта, за останній тиждень, міжнародні цінні папери нашої країни  таки зменшили свою вартість в час оприлюднення новин про майбутнє російське вторгнення на територію нашої країни. Ця тема не сходить зі сторінок іноземних ЗМІ. Тому саме вона і надалі буде визначальною при  формуванні попиту щодо міжнародних  та внутрішніх  українських облігацій.

Тут також стверджується, що аналогічною була ситуація в квітні, коли РФ відкрито погрожувала зброєю  поблизу українського кордону. Саме звертаючи увагу на войовничу позицію нашого агресивного сусіда, нерезиденти позбувались цих паперів саме через майбутній військовий конфлікт. Це відчуває і вітчизняна економіка. Так само були коливання на валютному ринку. Звичайно, паніки не передбачалось, але ситуація з передбачуваною загрозою військового вторгнення Росії  складалась не на користь української гривні й не залишила шансів їй зміцнитись. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін заявив, що Росія не є стороною конфлікту.Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що у Москві ніколи не погодяться з тим, що РФ є однією зі сторін збройного конфлікту на Донбасі. Глава Кремля зазначив, що такі твердження не закріплені у мінських домовленостях. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини