Головна Новини Бізнес економіка "Яндекс" перейде під контроль путінських олігархів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

"Яндекс" перейде під контроль путінських олігархів: що відомо

Путінські олігархи планують стати власниками "Яндекса"

27 грудня 2023, 23:26
Поділіться публікацією:

Влада РФ запустила передачу компанії "Яндекс" під контроль мільярдерів, які близькі до російського диктатора Володимира Путіна. Про це повідомляє видання Forbes, передає портал "Коментарі".

"Яндекс" перейде під контроль путінських олігархів: що відомо

Кремль зацікавився "Яндексом". Фото з відкритих джерел

Джерело видання, близьке до "Яндекса" та брокерів, розповіло, що путінські олігархи увійшли в капітал головної компанії "Яндекса" — нідерландської Yandex N.V. У подальшому кремлівські мільярдери можуть стати інвесторами "Яндекса".

Згідно з даними Forbes, одним із можливих покупців акцій Yandex N.V. став президент холдингу "Інтеррос" і ГМК "Норильський нікель" Володимир Потанін. За інформацією джерела видання, пакет акцій, який може придбати Потанін, за обсягом значно перевищує позиції інших російських інвесторів, які купували папери за аналогічний період.

Видання також пише, що інтерес до акцій Yandex N.V. виявив основний акціонер ПАТ "Лукойл" Вагіт Алекперов.

Російські олігархи Володимир Потанін та Вагіт Алекперов вважаються близькими до Кремля та особисто Володимира Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін розкритикував чоловіків, які ухиляються від служби в армії. Офіцер запропонував небажаючим вступати до лав ЗСУ подивитися на фотографії вщент зруйнованого міста Мар'їнка Донецької області та задуматися над тим, що російські окупанти можуть те ж саме зробити з їхнім рідним населеним пунктом. Максим Жорін зазначив, що населені пункти, за які точилися бої, вже не відбудувати і не відновити. Як міста, додав майор ЗСУ, "вони тепер живуть лише в Google".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Aaram Travels

28 грудня 2023, 07:37

Cab service in Palakkad .Unparalleled comfort awaits with our Cab service in Palakkad. Aaram Travels provides a diverse range of cabs to suit your specific needs. Our dedicated drivers and punctual service ensure you reach your destination on time and in style. Don't compromise on travel comfort; book with us today. https://www.aaramtravels.com/


Новини