Головна Новини Бізнес економіка Захід їм не радий. Російські багатії все частіше виводять гроші в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід їм не радий. Російські багатії все частіше виводять гроші в РФ

Санкції змушують бізнесменів повертатися в Росію

9 травня 2024, 00:55
Поділіться публікацією:

Багаті росіяни бояться конфіскації активів на Заході, а тому все частіше виводять свої гроші в Росію.

Захід їм не радий. Російські багатії все частіше виводять гроші в РФ

Російські мільярдери повертають свої активи в РФ. Фото з відкритих джерел

Як пише видання Bloomberg, багатії із РФ звикали до думки, що російським громадянам більше не раді на Заході та розглядають різні варіанти повернення додому своїх активів.

Два російські мільярдери, які говорили з виданням на умовах анонімності, розповіли, що тепер вони можуть вести бізнес тільки в Росії, оскільки там їм не потрібно думати про конфіскацію активів.

Bloomberg зазначає, що більшість мільярдерів, які потрапили під санкції, вважають за краще перевести активи додому. Вони допускають, що їхнім сім'ям доведеться будувати нове життя в Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російських школярів змусили дивитися так звану інавгурацію диктатора РФ Володимира Путіна. Російські освітні установи масово звітували в соцмережах про перегляд учнями прямої трансляції церемонії вступу російського диктатора на головну посаду в Кремлі. Як відомо, 7 травня у Москві пройшла "інавгурація" Володимира Путіна, який вп'яте очолив РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Франції Еммануель Макрон намагається досягти більшої суб’єктності для Європи, аби не бути на одній із сторін у протистоянні США і Китаю, вважає політолог Ігор Чаленко. "Макрон хоче стати лідером нового полюсу в геополітиці. Французький лідер намагається виокремити Європу в територіальному вимірі, яка буде мати свою окрему позицію. Тому він активно працює над темою стратегічної автономії Європи. Водночас Макрон боїться можливого конфлікту між Китаєм і США та намагається разом з Європою вийти з цього поїзду", — заявив політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини