Головна Новини Бізнес економіка Заробітчани переводять гроші до України: з якої країни прийшло найбільше коштів
commentss НОВИНИ Всі новини

Заробітчани переводять гроші до України: з якої країни прийшло найбільше коштів

Найбільше грошей надійшло з Польщі

20 січня 2022, 21:55
Поділіться публікацією:

За минулий рік наші  працелюбні співвітчизники, які за кордоном працюють в ролі трудових мігрантів, передали своїм рідним в нашій країні величезну суму, яка становить більше 525 мільйонів євро.  Про те, як фінансово допомагають своїм рідним трудові мігранти з Європи, інформує ТСН.

Заробітчани переводять гроші до України: з якої країни прийшло найбільше коштів

За минулий рік вони надіслали мільйони (фото з відкритих джерел)

Журналісти оприлюднили в ефірі цю важливу фінансову інформацію. Зокрема, вони зазначають, що загальна сума надходжень, від українців, які працюють за кордоном, минулого року дорівнювала більше 200 млн євро. Сума, яку висилають родичам в Україну, одним платежем, дорівнює 150 євро. 

 Цікаво, що найбільше коштів наші трудові мігранти показують з польської території, де вони мають своє надійне місце праці. Про це свідчить  кількість транзакцій з цієї  сусідньої з нами держави, яка виросла майже на 20 відсотків.

Також українці зарекомендували себе, як сумлінні працівники на територіях колишніх країн СНГ, як Естонія, Литва, Латвія. Живуть  та працюють наші співвітчизники в таких європейських країнах, як Велика Британія, Чехія, Німеччина, Угорщина. Адже кількість коштів, які йдуть з цих країн  до населених пунктів нашої держави також суттєво виросла.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські заробітчани повертаються до Європи після свят. Перед  пунктами пропусків  в західних областях нашої країни на в’їзд до Євросоюзу вже вишикувались черги, протяжністю на кілометри. Громадяни нашої країни знову їдуть до Європи, адже там їх чекає робота. На всіх 6 пропускних пунктах Львівщини, в черзі вишикувались більш як 600 авто. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини