Головна Новини Бізнес фінанси Бернар Арно втратив титул найбагатшої людини: хто на вершині рейтингу
commentss НОВИНИ Всі новини

Бернар Арно втратив титул найбагатшої людини: хто на вершині рейтингу

Французький мільярдер Бернар Арно опинився на другому місці у списку найбагатших людей планети.

25 липня 2023, 10:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Згідно з оновленим рейтингом мільярдерів від Forbes французький бізнесмен Бернар Арно опинився на другій сходинці у списку. Його обігнав американський мільярдер Ілон Маск, який повернув собі лідерство. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Forbes.

Бернар Арно втратив титул найбагатшої людини: хто на вершині рейтингу

Французький мільярдер Бернар Арно. Фото з відкритих джерел

Американський бізнесмен Ілон Маск повернув собі титул найбагатшої людини на планеті. Маск збільшив свій чистий капітал на понад 5 млрд доларів і таким чином досягнув позначки у 242,4 млрд доларів власних фінансових активів. Це сталось 24 липня, коли акції його машинобудівельної компанії Tesla зросли на 2,5%.

Таким чином загальна сума активів Ілона Маска перегнала фінансовий капітал генерального директора гіганта розкішних товарів LVMH Бернара Арно. Французький мільярдер втратив близько 2,4 млрд доларів, що становить 1% його прибутків. Таким чином активи Арно становлять 237,6 млрд доларів.

Нагадаємо, що у п’ятницю Маск втратив титул найбагатшої людини. Падіння в рейтингу відбулось через невтішного квартального звіту компанії Tesla, які призвели до падіння акцій майже на 10%. Таким чином Маск втратив 18 млрд доларів. Однак тепер американський бізнесмен знову на вершині рейтингу найбагатших людей.

Обидва мільярдери кілька разів займали першу сходинку рейтингу, адже їх конкуренти значно відстають. Третє місце займає Джефф Безос зі статками у 151,5 млрд доларів, а Ларрі Еллісон посідає четверте місце з капіталом у 148,5 млрд. П'яту сходинку займає Білл Гейтс – 120,7 млрд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск заявив, що попрощається з брендом Twitter.

Також "Коментарі" писали про Маска, який вкотре показав свою позицію щодо війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини