Головна Новини Бізнес фінанси Білл Гейтс зробив неоднозначну заяву про криптовалюту
commentss НОВИНИ Всі новини

Білл Гейтс зробив неоднозначну заяву про криптовалюту

Одна з найбагатших людей світу зізналася, чи є у неї біткоїни

19 лютого 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Засновник Microsoft, мільярдер і філантроп Білл Гейтс публічно зізнався в тому, що не є затятим прихильником криптовалюти і у нього немає накопичених біткоїнів. Про це було сказано в ефірі телеканалу CNBC.

Білл Гейтс зробив неоднозначну заяву про криптовалюту

Фото з відкритих джерел

Так, свою позицію щодо цифрових активів Гейтс називає нейтральною.

"У мене немає біткоїнів, у мене немає коротких позицій щодо біткоїнів, тому я дотримуюся нейтральної точки зору", — сказав Білл Гейтс.

Як заявив мільярдер, курс криптовалюти наразі є дуже волатильним. Тому Гейтс не береться робити прогнози і не може передбачити, яким чином криптовалюта буде розвиватися далі. Також він додав, що цифрова валюта потрібна не для того, щоб ухилятися від сплати податків або інших незаконних операцій.

Білл Гейтс зазначив, що завдання його фонду — допомогти з трансформацією фінансової сфери країн, що розвиваються, в цифрову форму, а також домогтися зниження транзакційних витрат.

Нагадаємо, біткоїн активно стає одним з альтернативних джерел розрахунку на тлі послаблення долара та інших ключових світових валют. Експерт розповіла, чи можна довіряти криптовалюті і яке майбутнє чекає на біткоїни.

Гучні прихильники цієї електронної валюти, такі, як Ілон Маск, кажуть, що біткоїн завойовує більш широке визнання у фінансовому співтоваристві. Регулятори, тим часом, підсилюють попередження про волатильність, яка може знищити інвесторів. Незважаючи на це, багато інвесторів як і раніше розглядають цифрові монети як сумнівний сектор.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", зростання біткоїну продовжиться: названа орієнтовна ціна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Санёк

19 лютого 2021, 21:54

Karbo и другую крипту рекомендую покупать и продавать на бирже https://richamster.com/?referral=3X4BrcJhYY67


Новини