Головна Новини Бізнес фінанси Біткоїн різко подешевшав: у чому справа
commentss НОВИНИ Всі новини

Біткоїн різко подешевшав: у чому справа

Експерт спрогнозував, на скільки ще може подешевшати біткоїн

23 лютого 2021, 14:46
Поділіться публікацією:

Днями найпопулярніша криптовалюта біткоїн встановила черговий історичний рекорд. Вартість цифрової валюти вперше перевищила 58 тисяч доларів. Але сьогодні фіксують значне падіння біткоїну. Про причини такого різкого обвалу пише на своїй сторінці в Facebook аналітик Forex club Андрій Шевчишин.

Біткоїн різко подешевшав: у чому справа

Фото з відкритих джерел

Так, вчора, 22 лютого, Ілон Маск заявив, що ціна перегріта. Крім того, масла у вогонь додала глава ФРС Йелен, сказавши, що біткоїн зовсім не ефективний для грошових операцій ("extremely inefficient" way to conduct monetary transactions).

"Коли ціна похитнулася, пробивши технічні рівні, підключилися роботи, які почали активно розпродавати на русі. До руху підключилися спекулянти. Знесли стопи, посипалися лонги. Всі розуміють, що перегрітий, але ніхто не знає, де зупиниться і — балуються. Коли запахло смаженим, попиту немає — ринок валиться", — пояснив експерт.

За його словами, після 20% корекції вийшов сильний відскік — тоді на ринок зайшли ті, хто чекав можливості. Але це лише ненадовго підтримало ціну, зазначив Шевчишин. Розпродажі поновилися і зараз ціна на позначці 48 тисяч доларів і поки що знижується. Найближчий сильний рівень, за прогнозами експерта, це 43 тисячі доларів.

Нагадаємо, експерт заявив, що біткоїн усе ще не можна назвати стабільною валютою, а зростання ціни відбувається тільки внаслідок збільшення попиту з боку користувачів.

Як повідомлялося раніше, на початку 2021 року біткоїн пережив "друге народження", встановивши відразу кілька історичних рекордів. Це дозволило аналітикам прогнозувати головній криптовалюті зростання до 50 тисяч доларів і вище.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Олег

23 лютого 2021, 17:15

А нефть то растёт )) https://kosatka.media/uk/category/vozobnovlyaemaya-energia/news/zelenskiy-rasschityvaet-stroit-dlya-pereselencev-zhile-s-solnechnymi-panelyami-v-sotrudnichestve-s-naftogazom


Новини