Головна Новини Бізнес фінанси «З'їм "Хепі Міл"»: Ілон Маск рекламуватиме Макдоналдс, але за однієї умови
commentss НОВИНИ Всі новини

«З'їм "Хепі Міл"»: Ілон Маск рекламуватиме Макдоналдс, але за однієї умови

Після публікації посту Маска курс Dogecoin почав зростати

25 січня 2022, 17:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американський мільярдер і засновник таких компаній, як Tesla та SpaceX закликав відому фас-фуд мережу приймати криптовалюту як плату за свою продукцію. Про це Ілон Маск написав на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

«З'їм "Хепі Міл"»: Ілон Маск рекламуватиме Макдоналдс, але за однієї умови

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Підприємець заявив, що готовий з'їсти їжу з Макдоналдс у прямому ефірі, якщо мережа відомих фаст-фуд ресторанів додасть криптовалюту Dogecoin як спосіб оплати.

"Я з'їм Хепі милий (набір їжі з іграшкою для дітей в Макдоналдс) ТВ-ефірі якщо Макдоналдс буде приймати Dogecoin" — пише у себе на сторінці Ілон Маск.

Відзначимо, що відразу після публікації поста Маска ціна на цю криптовалюту злетіла на 15%. Вартість Dogecoin досягла 0,15 доларів. Пізніше курс почав знижуватися.

Для довідки: нещодавно Ілон Маск офіційно заявив, що Tesla прийматиме Dogecoin як плату за мерч компанії.

«З'їм ”Хепі Міл”»: Ілон Маск рекламуватиме Макдоналдс, але за однієї умови - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що українці привітали президента Володимира Зеленського з днем народження. Що, окрім щастя та здоров'я, українці побажали главі держави.

Сайт "Коментарі" писав про те, що правоохоронці затримали переслідувача Злати Огневич, який загрожував її вбити. Підозрюваний переслідував Злату Огневич та її сім'ю протягом понад трьох років. Співачка подякувала правоохоронцям. Докладно про це читайте в нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Канада просить громадян утриматися від поїздок в Україну, а дипломати мають вивозити свої сім'ї. Це відбувається через побоювання щодо можливого нападу Росії на нашу країну. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини