Головна Новини Бізнес фінанси Чому ДБР підозрює команду Філатова в розкраданні грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому ДБР підозрює команду Філатова в розкраданні грошей

Сума вкраденого сягає близько п'яти мільйонів гривень

21 липня 2021, 14:27
Поділіться публікацією:

Територіальне управління ДБР Полтави викрило протиправну діяльність організованої групи осіб, яка привласнила понад 4,5 млн грн під час робіт з утеплення шкіл та дитсадків міста Дніпра. Про це повідомляють Українські Новини.

Чому ДБР підозрює команду Філатова в розкраданні грошей

Борис Філатов - фото з відкритих джерел

За даними правоохоронців, протягом 2019–2020 років у дитячих садках та школах Дніпра проводилися роботи за програмою підвищення показників енергоефективності. Кошти на це були виділені місцевому бюджету Європейським банком реконструкції та розвитку.

Один із власників приватного товариства вмовив певних осіб з-поміж чиновників та підприємців, аби обманним шляхом вивести виділені кошти.

На підставі будівельно-технічної експертизи встановлено збитки у сумі понад 4,5 млн гривень.

14 липня 2021 року слідчі ДБР повідомили про підозру шістьом особам, зокрема заступнику директора одного з комунальних підприємств Дніпровської міської ради. Також, співробітники ДБР перевірятимуть роботи й на інших об’єктах в Дніпрі.

Нагадаємо, що в 2017 році майже втричі зросла кількість співробітників Департаменту місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровського міської ради, а кількість працівників пресслужба збільшилася в чотири рази. Все це сталося протягом останніх півтора роки, коли крісло мера Дніпра зайняв Борис Філатов. Всі деталі можете знайти в нашому матеріалі за посиланням.

Також в 2015 році місцеві аналітики заявляли, що в Дніпрі на всі ключові посади призначаються тільки представники "УКРОПу", а в міськраді Філатов організував чистку "неугодних".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини