Головна Новини Бізнес фінанси Ціни на бензин продовжують зростати: скільки коштує паливо на АЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

Ціни на бензин продовжують зростати: скільки коштує паливо на АЗС

Автогаз здорожчав на 1 копійку

23 березня 2021, 16:04
Поділіться публікацією:

Згідно з даними "Консалтингової групи А-95", роздрібна вартість бензину і дизельного палива на українських АЗС знову зросла. Автомобільний газ також зріс у ціні на 1 копійку, передає "РБК-Україна".

Ціни на бензин продовжують зростати: скільки коштує паливо на АЗС

Ціни на бензин продовжують зростати: скільки коштує паливо на АЗС - фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, середні роздрібні ціни на бензин А-92 становлять 28,02 гривні за літр (0,05 гривень), на бензин А-95 — 29,03 гривні за літр (0,05 гривень), на дизельне паливо — 28,27 гривні за літр (0,03 гривень), на автогаз — 15,81 гривні за літр (0,01 гривені).

Нагадаємо, що найдешевший бензин можна купити в Сумській області. Тут літр А-95 коштує 28,02 гривні. Трохи дорожчий бензин у Харківській області — 28,26 гривні за літр. Замикає трійку областей із найдешевшим паливом Чернігівська область. Там літр А-95 обійдеться у 28,49 гривні. Найдорожчим виявився бензин у Луганській області, де за літр доведеться віддати 30,33 гривні. Столичний бензин обійдеться у 30,06 гривні за літр. У Львівській області водіям доведеться віддавати 29,66 гривні за кожен літр.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що найближчим часом Україна очікує призупинення катастрофічного зростання цін на бензин та інші види палива для автомобілів. Таке припущення на черговому засіданні Кабінету Міністрів України висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Як пояснив чиновник, наразі вартість палива на українських АЗС "підпорядковується" світовим біржам, які демонструють рекордні за останні два роки нафтові цінники. При цьому Денис Шмигаль запевняє, що уряд стежить за ситуацією і робить усе можливе, щоб нарешті зупинити подорожчання бензину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини