Головна Новини Бізнес фінанси Дмитро Дубілет побічно підтвердив, що мав доступ до програмного коду Monobank - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Дубілет побічно підтвердив, що мав доступ до програмного коду Monobank - ЗМІ

Дмитро Дубілет розповів, що Монобанк створювався спільно з партнерами, а не особисто їм

7 лютого 2022, 18:31
Поділіться публікацією:

Після інформації про майбутній судовий розгляд і можливий арешт активів Дмитра Дубілета в міжнародних судах, останній сьогодні на своїй ФБ сторінці опублікував на його думку інформацію, що проти нього ведеться інформаційна кампанія. Про це повідомляє видання UNN.

Дмитро Дубілет побічно підтвердив, що мав доступ до програмного коду Monobank - ЗМІ

Дмитро Дубілет. Фото: прес-служба Кабміну

Журналісти пишуть, що "у своєму зверненні Дмитро Дубілет не надав жодного суттєвого доказу про юридичну чистоту своїх проектів, якісь патенти або права на інтелектуальну власність, обмежившись посиланням на заяву Тігіпка про відсутність претензій".

При цьому в матеріалі наголошується, що Сергій Тігіпко та його банк Універсал не мають інтелектуальних прав на Монобанк, а є партнерами, відповідно не мають права взагалі висувати якісь претензії.

Як стверджує Дмитро Дубілет, Монобанк створювався разом із партнерами, а не особисто їм. Але через якийсь час він створив проект сам з нуля, при цьому стверджуючи, що не використав жодного рядка програмного коду Монобанку.

“Я не взяв жодного рядка коду з Монобанку. Я не наймав жодного співробітника з моно. При цьому, звичайно, базові продукти та сервіси — карти, платежі, виписка та багато іншого — у нас збігається з тим, що ви знайдете в багатьох інших необанках, від Революту та Monzo до monobank та Sportbank”, — пише Дмитро Дубілет.

Виходячи з усього вищесказаного, журналісти UNN роблять висновок, що подібна заява з його боку підтверджує, що доступ до програмного коду все-таки у нього був.

Дмитро Дубілет побічно підтвердив, що мав доступ до програмного коду Monobank - ЗМІ - фото 2

Дмитро Дубілет побічно підтвердив, що мав доступ до програмного коду Monobank - ЗМІ - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини