Головна Новини Бізнес фінанси Експерти розповіли, коли очікувати наступне зростання біткоїна та як на його курс впливає ситуація в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти розповіли, коли очікувати наступне зростання біткоїна та як на його курс впливає ситуація в Україні

Після новин про визнання Росією незалежності самопроголошених республік Л/ДНР, курс біткоїна впав до двохтижневого мінімуму

22 лютого 2022, 16:34
Поділіться публікацією:

Видання CNBC записало інтерв’ю з співзасновником однієї з найбільших бірж світу Huobi – Ду Цзюня. Він розповів журналістам, коли можна буде очікувати зростання головної криптовалюти світу і що на це впливає. Передає портал "Коментарі".

Експерти розповіли, коли очікувати наступне зростання біткоїна та як на його курс впливає ситуація в Україні

Курс біткоїна. Фото з відкритих джерел

На думку Ду Цзюня, високих цін на криптовалюту не варто очікувати аж до 2024 року, а можливо і до 2025. "

"Тут все працює циклами. Подібне ставалось у 2016 році — біткоїн показав зростання у 2017, потім у 2020 році  і показав рекорд ціни у 2021. Наступний раз так званий "халвінг" відбудеться лише у 2024 році і до цього часу потужного зростання ціни чекати не варто", — пояснює Цзюнь.

Нагадаємо, у 2021 році ціна за монету біткоїна виросла до 68 тисяч доларів. На сьогодні ціна становить 36 350 доларів. Вартість біткоїну почала падати після новини про визнання Росією самопроголошених республік Л/ДНР. Це найнижча його ціна за останні два тижні.

Співзасновник Huobi також у інтерв’ю також додав, що ціна головної криптовалюти є досить чутливою до геополітичних процесів у світі.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Великобританія відповіла санкціями на визнання Росією незалежності Л/ДНР. Про нові санкції оголосив прем’єр Великої Британії Борис Джонсон під час виступу у Палаті спільнот. За його словами, санкції стосуватимуться Генадія Тимченка, Ігоря Ротенберга та Бориса Ротенберга. Їхні активи у Великобританії заморозять, а в’їзд до країни заборонять. Також під санкції потраплять п’ять російських банків. За даними ЗМІ, це "Чорноморський банк розвитку і реконструкції", "банк Россия", "Промсвязьбанк", "Генбанк", "Индустриальный сберегательный банк".

Читайте також: Відновити РФ у межах Російської імперії: Путін зробив заяву




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини