Головна Новини Бізнес фінанси “Євробляхи” значно подорожчають: коли і чому
commentss НОВИНИ Всі новини

“Євробляхи” значно подорожчають: коли і чому

Ціна на європейські машини вторинного ринку може збільшитися на 3-4%

10 лютого 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Незабаром очікується подорожчання вживаних європейських автомобілів. Про це повідомляє український автомобільний портал Avtosota.com.

“Євробляхи” значно подорожчають: коли і чому

Ціни на європейські машини піднімуться: чому відбудеться подорожчання. Фото: 24 канал

Причиною зростання цін на "євробляхи" є все більша популярність машин вторинного авторинку у самій Європі.

Також повідомляється, що внаслідок пандемії коронавірусу та економічної кризи значно впали темпи продажів нових автомобілів. З невживаних машин наростили об’єми реалізації тільки електрокари.

Більшої популярності набувають машини, які вже були в експлуатації — відповідно збільшення попиту тягне за собою збільшення вартості товару.

Відтак найдорожчими стали автівки середнього класу. Їхня ціна зросла на 3-4 відсотки.

Компактні та економні міські автівки можна буде придбати в середньому за 11 344 євро, а машини середнього класу – за 21 376 євро. За елітніші автомобілі потрібно буде заплатити близько 27 958 євро.

Варто зазначити, що на фургони та вантажівки ціна навпаки впала на 1 відсоток.

Нагадаємо, що цей рік подарує Україні багато автомобільних новинок. При чому, машини, які дебютуватимуть у 2021-му можна сміливо назвати космічними та цікавими. Топ-10 найбільш очікуваних автомобілів можна переглянути в нашому матеріалі.

Раніше повідомлялося про сім літаків з рекордним терміном служби в збройних силах. Перелік агрегатів можна знайти на нашому сайті.

Також "Коментарі" рекомендують прочитати, чим можна зайнятися, коли опинився в пробці. Всі люди, які мають свій автомобіль, регулярно потрапляють в пробки. Як правило, це не трагедія, але пов'язана з цією сумною подією повна бездіяльність вкрай стомлює. Саме тому ми вирішили розповісти вам, чим цікавим можна було б зайнятися, якщо таки довелося застрягти посеред міста в оточенні інших автомобілів. Тож деталі дивіться тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини