Головна Новини Бізнес фінанси Хто обігнав Білла Гейтса в рейтингу Forbes
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто обігнав Білла Гейтса в рейтингу Forbes

Засновник соціальної мережі Facebook обігнав у рейтингу найбагатших людей світу засновника Microsoft

30 червня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:

Американський програміст і засновник популярної соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг обігнав у рейтингу найбагатших людей світу за версією Forbes свого колегу по цеху, власника Microsoft Білла Гейтса. Але це тривало недовго. Про це повідомляє редакція Forbes.

Хто обігнав Білла Гейтса в рейтингу Forbes

Білл Гейтс - фото з відкритих джерел

28 червня судова влада США відхилила всі антимонопольні позови правоохоронних органів стосовно компанії бізнесмена, після чого акції Facebook почали різко зростати. За інформацією журналістів, Цукерберг вже встиг збагатитися на 5,1 мільярда доларів.

Таким чином бізнес Марка Цукерберга перетнув поріг капіталізації в 1 трильйон доларів. Водночас Facebook став наймолодшою ​​компанією у світі, якій вдалося досягти трильйонного статусу всього за 17 років. Під час позаурочних торгів акції підприємства зросли на 4,1%, що дало бізнесмену змогу ненадовго піднятися на четверту сходинку рейтингу Forbes і обігнати засновника Microsoft Білла Гейтса.

Наразі Гейтс знову знаходиться на своєму звичному мільйонерському місці, маючи сумарний капітал 127,5 більйонів доларів, що на 1,4 більйона більше ніж у його конкурента Цукерберга.

Нагадаємо, що Білл Гейтс і його дружина Мелінда заявили про розірвання шлюбу після майже 30 років спільного життя. Подружжя не вважає за можливе "подальше зростання як пари". Проте розлучені продовжать спільно працювати в рамках створеного ними благодійного фонду.

Серед можливих причин розриву — співпраця Білла Гейтса з американським мільйонером Джеффрі Епштейном, якого звинувачували у педофілії. Подробиці читайте тут.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини