Головна Новини Бізнес фінанси Хто став найбагатшим монархом у світі - опубліковано рейтинг (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто став найбагатшим монархом у світі - опубліковано рейтинг (Фото)

Найбагатшими королями у світі виявилися представники країн Африки і Азії

3 лютого 2021, 13:05 comments2353
Поділіться публікацією:

Нещодавно був опублікований список найбагатших монархів світу. Про це повідомило видання Daily Star. Попри те, що королева Британії дуже популярна та легендарна особа, вона не увійшла в даний рейтинг. Її статки складають близько 480 мільйонів доларів, що в порівнянні з багатствами інших королів — просто дрібниці.

Хто став найбагатшим монархом у світі - опубліковано рейтинг (Фото)

Найбагатші королі у світі. Фото: oligarh.media

Виявляється, найбагатшими монархами є представники країн Африки і Азії. перейдімо до списку, щоб дізнатися, хто це.

1. Перше місце займає король Таїланду Маха Ваджіралонгкорн. Його багатства складають 43 мільярди доларів. У монарха власний аерофлот з літаками на будь-який смак. Видання Fortune вияснило, що велику частку статків чоловік отримує від одного з найбільших кредиторів країни — Siam Commercial Bank.

Хто став найбагатшим монархом у світі - опубліковано рейтинг (Фото) - фото 2

2. На другому місці султан Брунею Хасанала Болкіах. Його статки сягають 28 мільярдів доларів. Його країна багата на нафту, тож кошти переважно надходять з цієї сфери. Захопленням монарха є колекціонування автомобілів. Їх у короля близько 5 тисяч.

Хто став найбагатшим монархом у світі - опубліковано рейтинг (Фото) - фото 3

3. Король Саудівської Аравії Салман посідає третє місце. Його країна також має багато нафтових родовищ, які забезпечують монарху багате життя. Його статки становлять близько 18 мільярдів доларів. Салман любить розкіш, дорогі яхти та картини.

Хто став найбагатшим монархом у світі - опубліковано рейтинг (Фото) - фото 4

4. На четвертому місці — шейх Халіфа з Абу-Дабі. Це один з найбагатших правителів Арабських Еміратів. Його статки оцінюють в 15 мільярдів доларів. Чоловік любить Лондон, тому у нього в цьому місті багато квартир загальною сумою понад 1,7 мільярда.

Хто став найбагатшим монархом у світі - опубліковано рейтинг (Фото) - фото 5

5. На п'ятому місці — король Марокко Мохаммед VI. Його багатства сягають до 8 мільярдів доларів. Секрет його багатства в акціях компаній, які скупив його батько.

Хто став найбагатшим монархом у світі - опубліковано рейтинг (Фото) - фото 6

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що вперше за історію у світі буде створено "космічний суд". Таку ініціативу висунула влада Об'єднаних Арабських Еміратів. Детальніше про новітній суд можна прочитати в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини