Головна Новини Бізнес фінанси Хто зі школярів отримає виплати до 1 вересня та в якому розмірі
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто зі школярів отримає виплати до 1 вересня та в якому розмірі

Понад 290 млн гривень будуть витрачені на програму фінансування багатодітних сімей напередодні Дня знань

9 серпня 2021, 15:49
Поділіться публікацією:

Держава турбується про надання фінансової допомоги для представників багатодітних сімей, які вважаються малозабезпеченими. Згідно з інформацією, представленою очільником уряду Денисом Шмигаль, близько 145 тисяч школярів із таких родин отримають перед 1 вересня додаткові виплати.

Хто зі школярів отримає виплати до 1 вересня та в якому розмірі

Школярі із багатодітних родин отримають по 2 тис. грн перед 1 вересня. Фото: Рубрика

Прем'єр-міністр на особистій Facebook-сторінці зазначив, що кожна дитина 6-18 років, яка виховується в багатодітній сім’ї, зможе отримати 2 тисячі гривень. На виплати здатні розраховувати ті діти, які досягли згаданого віку станом на 1 серпня поточного року.

Слід підкреслити, що, на переконання політика, жодні додаткові звернення до соціальних служб або інших організацій не потрібні. Виплатою подібної фіндопомоги вже займаються працівники органів соціального захисту населення.

В цілому планується виплатити не менше 290 млн гривень. Це й не дивно, адже на такі виплати претендує майже півтори сотні тисяч неповнолітніх — 145 тисяч, якщо бути точним.

Хто зі школярів отримає виплати до 1 вересня та в якому розмірі - фото 2

Прем'єр зазначив, що подібний невеликий "презент" від держави допоможе батькам, які виховують кількох дітей, забезпечити чад необхідними для навчального процесу речами.

Також додамо, що, за словами Шмигаля, подібну ініціативу висунув президент Володимир Зеленський.

При цьому конкретних термінів отримання сім'ями виплат політик не озвучив. Втім, згідно з міркуваннями прем'єра, це має статися до Дня знань.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, яким чином збираються організовувати процес отримання знань в школах в прийдешньому навчальному році. Деталі — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, як експерти пропонують вберегти українських дітей від можливої трагедії, пов'язаної з феноменом шкільного стрілка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини