Головна Новини Бізнес фінанси Ілон Маск підвищив вартість криптовалюти одним словом у Twitter (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск підвищив вартість криптовалюти одним словом у Twitter (Фото)

Вартість біткоїна зросла 15,7 відсотка після того, як Ілон Макс змінив опис своєї сторінки

1 лютого 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

Ілон Маск настільки могутній, що може одним словом у Twitter підвищити вартість біткоїну. На це звернуло увагу видання Coindesk.

Ілон Маск підвищив вартість криптовалюти одним словом у Twitter (Фото)

Одне слово Ілона Маска підвищило вартість біткоїна. Фото: overclockers.ru

Онлайн-журнал підмітив, що одразу після того, як Маск додав в опис свого Twitter-акаунту хештег #bitcoin, вартість цієї криптовалюти зросла на 15,7%. Відбулося це практично за 10-15 хвилин.

При чому, ціна криптовалюти зросла на 15,7 відсотка.

Це не єдиний випадок, коли слово чи фраза Ілона Маска впливала на віртуальну валюту. Раніше, видання Reuters зазначало, що взимку минулого року Маск легко натякнув на конвертацію балансу Tesla в біткоїни та залишив позитивні відгуки про гру Cyberpunk 2077.

Після цього зросла вартість криптовалюти, а також акції розробника відомої гри виросли на 19 відсотків.

Ілон Маск підвищив вартість криптовалюти одним словом у Twitter (Фото) - фото 2

Нагадаємо, що раніше президент України Володимир Зеленський неофіційно запросив відомого американського винахідника Ілона Маска відвідати Україну. Пропозицію опубліковано на офіційному Twitter-акаунті глави держави. В оригіналі твіт написаний англійською мовою. Сам Ілон Маск не відреагував на запрошення. Текст запрошення та подробиці читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляють, що українці навідалися до Житомира, прихопивши з собою картонну копію відомого мільярдера, аби перевірити, чи впізнають місцеві жителі засновника Space X, і чим його зацікавив би Житомир.

На жаль, місцеві інженери стверджують, що технічними ноу-хау наразі Житомир точно не може похвалитися, а здивувати Ілона Маска могли б хіба що подорожжю машиною часу, щоправда, в минуле. Відеовізит можна переглянути у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини