Головна Новини Бізнес фінанси Ілон Маск розповів, які валюти найбільше йому подобаються
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розповів, які валюти найбільше йому подобаються

Маск вважає, що йде боротьба між фіатними грошима і криптовалютами

22 травня 2021, 23:21
Поділіться публікацією:

Генеральний директор Tesla Ілон Маск написав в суботу в своєму Twitter, що в битві між фіатнимі грошима (не забезпечені золотом та іншими дорогоцінними металами гроші, номінальна вартість яких встановлюється і гарантується державою незалежно від вартості матеріалу, використаного для їх виготовлення, — ред.) і криптовалюта він підтримує криптовалюта. Про це пише Reuters.

Ілон Маск розповів, які валюти найбільше йому подобаються

Ілон Маск про валютні вподобання

"Справжня битва йде між фіатнимі грошима і криптовалюта. В цілому я підтримую останнє", — написав він у Twitter, у відповідь на питання користувача, який запитав його, що він думає про людей, які зляться на нього через криптовалюта.

Маск раніше порівнював біткоіни з фіатнимі грошима і часто публікує твіти про криптовалюти, які впливають на курс електронних грошей.

У лютому біткоіни злетів після того, як Tesla повідомила, що купила криптовалюта на 1,5 мільярда доларів і незабаром почне приймати її як форму оплати автомобілів.

Однак біткоіни різко обвалився після того, як мільярдер оголосив в травні, що Tesla більше не братиме біткоіни для покупки автомобілів, посилаючись на давно назріваючі екологічні проблеми для швидкої зміни позиції компанії щодо криптовалют.

Раніше в цьому місяці він також назвав криптовалюта "суєтою" під час свого виступу в якості запрошеного ведучого в комедійному скетч-шоу "Saturday Night Live", що призвело до зниження курсу біткоїна.

Нагадаємо, у світі спостерігається зростання випадків шахрайства пов'язаного, криптовалютами. Американська федеральна торговельна комісія заявила, що за останні пів року власники криптовалют втратили понад два мільйони доларів тільки на махінаціях пов'язаних з персоною Ілона Маска.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини