Головна Новини Бізнес фінанси Курс долара: 28 або 33? У Зеленського дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Курс долара: 28 або 33? У Зеленського дали відповідь

На думку Данила Гетманцева, немає ніяких підстав до зростання курсу долара

12 жовтня 2020, 23:46 comments5583
Поділіться публікацією:

Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, митної та податкової політики Данило Гетманцев вважає, що немає ніяких передумов для зростання курсу долара по співвідношенню до гривні. Про це він заявив в інтерв'ю "ТСН".

Курс долара: 28 або 33? У Зеленського дали відповідь

"Хочу вам сказати головне: ми пройшли весь пік виплат за боргами. На даний момент Україна не має ніякого макроекономічного показника, який би свідчив про тиск на гривню. Ми постійно спілкуємося з головою Національного банку України. Хочу всіх заспокоїти: друкувати гривні точно ніхто не збирається. Чи буде зростання до 32-33 гривень? Я не бачу для цього ніяких передумов. У нас є валютні інтервенції, за допомогою яких ми можемо компенсувати деякі проблеми в державному секторі ", — сказав Гетманцев.

Раніше "Коментарі" повідомляли про курс долара і євро на вівторок, 13 жовтня.

Офіційний курс долара за останній банківський день виріс на 4 копійки — сьогодні він був на рівні 28,21 грн за долар. У той же час офіційний євро протягом останнього банківського дня подорожчав на 5 копійок — за станом на 12 жовтня курс був встановлений на рівні 33,29 грн за євро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини