Головна Новини Бізнес фінанси Мережі АЗС знижують ціни на бензин
commentss НОВИНИ Всі новини

Мережі АЗС знижують ціни на бензин

Зниження цін пов'язане з підписанням меморандуму між Кабміном і Асоціацією НАУ

6 квітня 2021, 14:13
Поділіться публікацією:

Роздрібні мережі АЗС продовжили знижувати ціни на бензин на тлі підписання меморандуму між Кабінетом міністрів і Нафтогазовою асоціацією України. Про це пише еnkorr, посилаючись на дані Консалтингової групи "А-95".

Мережі АЗС знижують ціни на бензин

Мережі АЗС знижують ціни на бензин - фото з відкритих джерел

Так, станом на 6 квітня, на станціях Shell вартість бензину А-92 знизилася на 40 коп./л, до 27,97 грн/л, а бензин А-95 впав в ціні на 80 коп./л, до 29, 14 грн/л.

Наприклад, мережа "Паралель" здешевила бензин А-92 на 1 грн / л, до 29,30 грн/л, бензин А-95 — до 29,80 грн/л (-1,5 грн/л). На Mango вартість бензину знизилася на 30 коп. / л, а дизпалива — на 90 коп. / л.

Також мережі "Маркет" та "Автопорт" зменшили вартість бензинів в межах 20-70 коп./л., а Motto знизила ціну на дизельне паливо в Харківській області на 20 коп. /л, до 25,78 грн/л.

Раніше портал "Коментарі" писав, що експерт ринку нафтопродуктів, генеральний директор ТД "SunOil" (мережа АЗС) Леонід Косянчук так пояснив зниження цін: "Члени Асоціації НАУ, яка сьогодні підписала так званий "меморандум", просто знизили ціни на стелі АЗС, які перевищували норми, зазначені в меморандумі (30 гривень/літр). Це просто піар-акція, не більше. За словами Леоніда Косянчука, шляхом зменшення знижок за програмою лояльності фактичні ціни АЗС залишаться на тому ж рівні. Фахівець вважає, що нічого, крім інформаційного приводу, це "захід" не дасть ні споживачам, ні операторам АЗС.

Також в матеріалі нашого видання можна прочитати, як може коливатися найближчим часом курс гривні до долара. Поки що ситуація на валютному ринку свідчить про те, що долар зміцнюється.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини