Головна Новини Бізнес фінанси Основні боржники НБУ - їхні прізвища знає вся країна
commentss НОВИНИ Всі новини

Основні боржники НБУ - їхні прізвища знає вся країна

Стала відома перша п'ятірка топових боржників НБУ

28 вересня 2023, 15:30
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Нацбанк України оприлюднив список найзлісніших боржників, які заборгували НБУ доволі солідні суми.

Основні боржники НБУ - їхні прізвища знає вся країна

Гроші. Фото з відкритих джерел

За інформацією НБУ, найбільше заборгував Олег Бахматюк, а саме 10,6 млрд. гривень. На другому місці серед найтоповіших боржників Дмитро Фірташ. Він винен Нацбанку 10,4 млрд гривень. На третьому місці Ігор Коломойський із боргом у 7,7 млрд гривень. На четвертому місці Костянтин Жеваго з боргом 6,7 мдрд гривень. І замикає першу п'ятірку злісних боржників Микола Лагун, маючи борг у 6 млрд. гривень.

Як видно з цього списку, усі боржники люди далеко не бідні, мають активи, які у багато разів перевищують ті борги, які вони сьогодні мають перед НБУ.

Основні боржники НБУ - їхні прізвища знає вся країна - фото 2

Читайте також на порталі "Коментарі" — Шевченківський райсуд Києва обрав увечері 2 вересня бізнесменові Ігорю Коломойському запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі майже 510 мільйонів гривень. Раніше цього ж дня СБУ, БЕБ та Офіс генпрокурора вручили Коломойському підозру за статтями 190 та 209 Кримінального кодексу: шахрайство та легалізація (відмивання) майна, отриманого злочинним шляхом. Про що говорить "справа Коломойського", які його перспективи? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – опитування, проведене в середині літа Фондом "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва та Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) продемонстрував, що майже 80% українців вважають – президент Володимир Зеленський несе пряму відповідальність за корупцію в Кабміні та військових адміністраціях. Про що свідчать дані опитування – і реакція на нього представників влади? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини