Головна Новини Бізнес фінанси Подорожчання знімних квартир: де найвищі ціни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Подорожчання знімних квартир: де найвищі ціни в Україні

Найдешевше оренда квартири обійдеться в Луганській області

15 січня 2021, 11:40 comments1117
Поділіться публікацією:

За даними Державної служби статистики, в Україні подорожчала оренда житла — середня плата за оренду однокімнатної квартири зросла до трьох тисяч гривень, передає ТСН. 

Подорожчання знімних квартир: де найвищі ціни в Україні

Оренда житла в Україні - фото з відкритих джерел

Найдорожче оренда квартири обійдеться в Києві, на другому місці за дорожнечею знімного житла виявилася Одеська область, а замикає трійку міст з найдорожчою орендою Харківська область. Відомо, що раніше столиця України потрапила до рейтингу міст світу з найбільш бурхливим зростанням цін на нерухомість, зокрема житло. За минулий рік його вартість  в Києві зросла на 11%.

У відомстві також зазначили, що найдешевше оренда квартири обійдеться в Луганській, Сумській, а також Івано-Франківській областях.

Так, в Києві вартість оренди однокімнатної квартири в середньому становить 7 624 гривень, в Одеській області — 5 029 гривень, в Харківській — 4 862 гривень, а у Львівській області за орендовану квартиру доведеться заплатити 4 776 гривень.

Що стосується найбільш дешевого орендованого житла, то згідно з даними служби статистики, в Луганській області воно в середньому коштує 2 173 гривень, в Сумській — 2 215 гривень, в Івано-Франківській — 2 423 гривень.

Нагадаємо, що раніше в Мережі показали елітні апартаменти міністра охорони здоров'я України Максима Степанова в Києві. Також повідомляється, що його нерухомість знаходиться в одному з найдорожчих районів нашої столиці — на Печерську. Декларація Максима Степанова демонструє, що в його власності є величезні апартаменти — площа 340 квадратних метрів. Квартира розташована недалеко від палацу "Україна", в 27-поверховому хмарочосі з червоної цегли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини