Головна Новини Бізнес фінанси СБУ закупила нові позашляховики на 23 мільйони гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ закупила нові позашляховики на 23 мільйони гривень

Автопарк СБУ поповниться автівками сірого кольору, вартість однієї такої коштує 708 тисяч гривень

2 листопада 2020, 21:50 comments1267
Поділіться публікацією:

Згідно з системою  "Прозорро" стало відомо, що Департамент господарського забезпечення Служби безпеки України чекає на легкові автомобілі спец.призначення за 22,65 млн грн.

СБУ закупила нові позашляховики на 23 мільйони гривень

Фото: infocar.ua

За результатами тендеру ТОВ "Автоберег" замовив 32 кросовери Hyundai Tucson, 2.0 6A/T, 2WD Dynamic 2020 року. Автопарк планують поповнити автівками сірого кольору, який коштує 708 тисяч гривень за машину. 

Серед характеристик автомобіля: автоматична коробка передач, круїз-контроль, дистанційний чіп-ключ, подушки безпеки, система кондиціонування та обігріву. З додаткового оснащення СБУ закупило гумові килимки, металевий захист двигуна, захисна сітка бампера, сигнально-гучномовні пристрої потужністю 150 Вт та світловий сигнал синього кольору з магнітним утримувачем 12V.

У салоні таке авто з аналогічною комплектацією вартуватиме 721,6 тис. грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ "Дар-Авто", який запропонував вище на 2,4 тис. суму. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Переможець тендеру ТОВ "Автоберег" є дилером імпортера автомобілів Hyundai в Україні – ТОВ "Хюндай Мотор Україна" із групи "Богдан" експершого заступника секретаря РНБОУ Олега Гладковського.

Як зазначалося, у 2018-му ТОВ "Автоберег" і ТОВ "Дар-Авто" розіграли 2,8 млн грн за електромобілі Hyundai Ioniq для Національного банку України.

"Коментарі" повідомляли, що 70% водіїв не знають, навіщо потрібні електронні помічники в автомобілі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Наші Гроші
comments

Обговорення


Новини