Головна Новини Бізнес фінанси В якій країні світу можна найшвише заробити мільйон доларів: на якому місці Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

В якій країні світу можна найшвише заробити мільйон доларів: на якому місці Україна

Аналітики порахували, що українці за своє життя не встигнуть заробити один мільйон доларів, адже на це потрібно понад 200 років.

12 квітня 2023, 13:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українець з середньою місячною зарплатою може заробити один мільйон доларів за 215 років та 10 місяців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ресурс Picodi.

В якій країні світу можна найшвише заробити мільйон доларів: на якому місці Україна

Українці не встигнуть за життя заробити 1 млн доларів. Фото з відкритих джерел

Аналітики Picodi порахували за скільки часу жителі різних країн світу зможуть заробити один мільйон доларів, якщо отримуватимуть середню зарплату. В досліджені було проаналізовано 102 країни світу.

Згідно з аналізом ресурсу громадяни України з середньою зарплатою повинен працювати 215 років та 10 місяців, щоб отримати один мільйон гривень. Таким чином Україна зайняла 86 місце в рейтингу. Поблизу України опинились такі країни як Руанда, Домініканська Республіка, Марокко, Азербайджан. Сусідня з Україною Польща потрапила на 40 місце – 77 років 9 місяців.

Найшвидше таку суму можуть заробити жителі Швейцарії – 14 років 3 місяці. На другому місці опинились мешканці Сінгапуру – 16 років 11 місяців, а трійку лідерів замикає Люксембург – 17 років 4 місяці. США розташувались на 4 сходинці — 19 років і 10 місяців. А найдовше часу потрібно працювати на отримання одного мільйона доларів жителям Пакистану – 621 рік та 3 місяці.

Переглянути результати 102 проаналізованих країн світу можна нижче:

В якій країні світу можна найшвише заробити мільйон доларів: на якому місці Україна - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рейтинг країн за мінімальною зарплатою у 2023 році. Дослідження мінімальної зарплати показало, що в Україні вона одна з найнижчих — 146 доларів.

Також "Коментарі" писали про рейтинг найдорожчих картин світу, де виявились неочікувані лідери. П'ять найдорожчих картин світу продали майже за 1,5 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини