Головна Новини Бізнес фінанси Скільки потрібно працювати в Україні, щоб купити іPhone 13 - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки потрібно працювати в Україні, щоб купити іPhone 13 - дослідження

Житель США може купити такий смартфон, відпрацювавши всього 5,9 днів

16 вересня 2021, 10:34 comments2599
Поділіться публікацією:

У вівторок, 14 вересня, корпорація Apple провела традиційну осінню презентацію, де були представлені нові моделі смартфонів, планшети iPad та годинник Apple Watch. Відомо, що ціна стандартного iPhone 13 стартуватиме від 30 тис. гривень. Вартість флагманів від Apple iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max будуть починатися від 40 і 44 тис. гривень відповідно. За даними Picodi, швидше за всіх заробити на новітній смартфон від Apple зможуть жителі Швейцарії. Їм на це необхідно всього 4,4 дня, передає OBOZREVATEL.

Скільки потрібно працювати в Україні, щоб купити іPhone 13 - дослідження

iPhone 13 - фото з відкритих джерел

З огляду на середню зарплату в Україні, зокрема за липень, яка, за даними Державної служби статистики, склала 14 345 гривень, українцю доведеться працювати близько 56 днів, щоб стати власником нового iPhone 13 Pro. При цьому не витрачаючи грошей ні на що більше.

Зазначається, що житель США може купити такий смартфон, відпрацювавши всього 5,9 дня, а жителю Австралії та Люксембурга вдасться придбати нову модель за 6,4 дня.

Згідно з результатами дослідження, щоб роздобути iPhone 13 Pro, довше за всіх доведеться працювати жителям Туреччини — 92,5 дня. А ось філіппінцям і бразильцям необхідно відпрацювати 90,2 і 79,2 дня відповідно.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що компанія Apple визнала, що деякі екземпляри смартфонів iPhone 12 та iPhone 12 Pro мають виробничий брак. Зазначається, що проблема полягає в роботі динаміків на смартфонах. Зокрема, в компанії підкреслили, що в iPhone 12 та iPhone 12 Pro може працювати нестабільно звук.

Також відомо, що з компанією Apple ведуться переговори, щоб Siri заговорила українською. Раніше Apple опублікували у себе на сайті вакансію аналітика анотацій зі знанням української мови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини