Головна Новини Бізнес фінанси Стало відомо, яку зарплату отримує столичний мер Кличко
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яку зарплату отримує столичний мер Кличко

У Київській міській раді також розповіли про зарплату заступника міського голови

22 квітня 2021, 11:28
Поділіться публікацією:

У виконавчому органі Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у відповідь на журналістський запит порталу "Коментарі", розповіли, яка заробітна плата нараховується столичному меру Віталію Кличку.

Стало відомо, яку зарплату отримує столичний мер Кличко

Віталій Кличко - фото: КМДА

Так, за даними відомства, в березні 2021 року мер Києва заробив 61 519 гривень.

Інтернет-видання "Коментарі" також поцікавилося, скільки становить зарплата заступника Київського міського голови, секретаря столичної мерії Володимира Бондаренка. У березні цього року він отримав заробітну плату в розмірі 27 012 гривень.

Нагадаємо, що раніше в Державному управлінні справами розкрили розміри заробітної плати очільника Офісу президента України Андрія Єрмака, а також його заступників, серед яких Кирило Тимошенко, Олег Татаров та інші. Про це в ДУС розповіли у відповідь на запит журналіста видання.

Раніше портал "Коментарі" писав, що середня заробітна плата в лютому 2021 року в Україні склала 12 549 грн. Тоді як в січні цей показник був дорівнює 12 337 грн, що менше на 212 грн. За даними Державної служби статистики, найбільше отримують жителі Києва, Донецької та Київської областей. Середня зарплата в місяць в столиці сягає 18 504 грн — це найвища сума по країні. А от найменше дохід у тих, хто працює в Кіровоградській області. Там в лютому нинішнього року була зафіксована найнижча середня зарплата менш як 10 тис. грн — 9903 грн. У більшості областей України заробітна плата становить від 10 до 11 тис. грн на місяць. Переглянути інфографіку ви можете в нашому матеріалі. 






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення


Новини