Головна Новини Бізнес фінанси Суркіси втратили колишній вплив на український футбол і не потрапили навіть до десятки найвпливовіших за версією Forbes
commentss НОВИНИ Всі новини

Суркіси втратили колишній вплив на український футбол і не потрапили навіть до десятки найвпливовіших за версією Forbes

Брати Суркіси зайняли 12 місце в рейтингу найвпливовіших людей в українському футболі

1 червня 2021, 20:48
Поділіться публікацією:

Ігор і Григорій Суркіси у 2021 році не увійшли до десятки найвпливовіших людей українського футболу за версією Forbes Україна. Про це повідомляє "Депо".

Суркіси втратили колишній вплив на український футбол і не потрапили навіть до десятки найвпливовіших за версією Forbes

Брати Суркіси - фото з відкритих джерел

За інформацією журналістів, українські бізнесмени зайняли 12 позицію серед 50 номінантів.

Зазначається, що перше місце в цьому році посів тренер збірної України з футболу, а також володар золотого м'яча Андрій Шевченко.

"Він досі залишається найкращим бомбардиром команди. І його нова віха кар'єри — тренерська — нехай і не така яскрава, але вже дуже впливає на весь український футбол", — стверджують творці рейтингу.

Друге місце дісталося власнику і президенту футбольного клубу "Шахтар" Ринату Ахметову.

"Ахметов нехай і не витрачає стільки ж грошей на футбол, як на початку минулого десятиліття, але нинішній рівень вливань навіть на зарплати футболістів -вищий усіх інших учасників чемпіонату України", — констатують журналісти.

Трійку впливових лідерів зі світу українського футболу закриває президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

"Головні сторони Павелка — вміння домовлятися і уникати гострих кутів. Завдяки цьому навику він повністю контролює Українську асоціацію футболу — найважливіший орган українського футболу", — йдеться в рейтингу.

Також до десятки головних людей українського футболу увійшли головний тренер "Динамо" Мірча Луческу (№4), головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров (№5), півзахисник "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко (№ 6), екс-власник "Металіста" Олександр Ярославський (№7), генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін (№8), арбітр ФІФА Катерина Монзуль (№9), півзахисник "Аталанти" і збірної України Руслан Малиновський (№ 10).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини