Головна Новини Бізнес фінанси Три способи накопичити гроші, які працюють для будь-якого рівня доходів
commentss НОВИНИ Всі новини

Три способи накопичити гроші, які працюють для будь-якого рівня доходів

Користуйтеся цими порадами, і ви навчитеся економити і заощаджувати кошти

4 березня 2021, 15:51 comments1400
Поділіться публікацією:

Всім нам знайома сотня способів заощадити та накопичити гроші, і ще стільки ж виправдань, чому ми досі цього не зробили. Видання ADME поділилося трьома ефективними способами зібрати велику суму, попри рівень доходу.

Три способи накопичити гроші, які працюють для будь-якого рівня доходів

Як накопичити кошти - фото з відкритих джерел

Використовуйте додатки для підрахунку доходів і витрат

Мережа пропонує безліч різноманітних ресурсів, які допоможуть вести облік фінансів і контролювати витрати. Такі програми можна синхронізувати з банківською картою або платіжною системою, яку ви використовуєте. Подібні ресурси дозволяють розпланувати бюджет, спостерігати за статистикою доходів і витрат і повідомляти про оплату обов'язкових платежів.

Оцініть вартість ваших звичок

Портал рекомендує підрахувати, скільки грошей ви витрачаєте на свої щоденні звички. Це допоможе вирішити, від чого варто відмовитися на користь реалізації бажаних цілей. Наприклад, чашка кави коштує недорого, проте якщо купувати напій щодня, то за 12 місяців виходить велика сума. Наприклад, вартість чашки — $ 1, в цьому випадку ви витрачаєте на каву $365 на рік. Теж саме стосується і шкідливих звичок, які помітно б'ють по бюджету.

Дотримуйтесь правила "спочатку заплати собі"

Це правило має на увазі відкладати гроші відразу ж після зарплати. Варто визначити суму, яку ви можете відкладати щомісяця і відразу ж поповнювати свій накопичувальний рахунок. Рекомендується класти до "скарбнички" близько 10-30% із заробітної плати, а з премій і бонусів — 30-50%.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, як накопичити 5050 гривень за формулою Карла Гаусса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.adme.ru/
comments

Обговорення

Алина

4 березня 2021, 16:02

Ну с новыми тарифами, то может и получится https://kosatka.media/category/elektroenergiya/news/shmygal-tarif-na-elektroenergiyu-dlya-naseleniya-v-aprele-skoree-vsego-ostanetsya-1-68-grn-za-kvt-ch


Новини