Головна Новини Бізнес фінанси В Одесі збудують дорогу вартістю 2,21 мільярда гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі збудують дорогу вартістю 2,21 мільярда гривень

В Одесі створять дорогу в обхід компанії "Євротермінал", яка брала гроші за в'їзд на територію місцевого порту

3 березня 2021, 09:05
Поділіться публікацією:

В Одесі збудують об'їзну дорогу до місцевого порту. На її будівництво виділять 2,21 мільярда гривень. Про це повідомляє Telegram-канал "Картель".

В Одесі збудують дорогу вартістю 2,21 мільярда гривень

Скільки витратять на створення об'їзної дороги в Одесі. Фото: nikvesti.com

Згідно з повідомленням, договір на будівництво дороги в обхід компанії "Євротермінал" було укладено з фірмою "Родстрой".

Відомо, що компанія "Євротермінал" бере за в'їзд до порту 16,7 долара з кожної вантажівки. Коли об'їзна дорога буде побудована, водіям вантажних автомобілів не доведеться платити.

Питання про безоплатний проїзд було підняте ще у 2019 році президентом України Володимиром Зеленським. Тоді Гарант країни попросив мера Одеси Геннадія Труханова врегулювати питання організації безкоштовного в'їзду на територію Одеського морського порту.

Будівництво дороги має завершитися у 2022 році. Згідно з інформацією від Telegram-каналу "Картель", будівництво дещо затягують.

"Так, в поточному році з виділених на неї коштів витратять лише 40 мільйонів гривень, а інші освоять тільки в 2022 році", — зазначається в повідомленні.

Журналісти "Картелю" припускають, що таке відтягування сприяє "Євротерміналу", оскільки він ще деякий час зможе брати плату з водіїв вантажних автомобілів за в'їзд на територію порту.

Нагадаємо, що українська армія отримала надпотужну новітню зброю, виготовлену вітчизняними виробниками. На що здатна нова зброя ЗСУ, дивіться в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" радить прочитати, які види “євроблях” не вийде розмитнити за новими правилами. Деталі законопроекту, який передбачає спрощення схеми розмитнення вживаних автомобілів з Європи, дивіться тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ZE_kartel/2602
comments

Обговорення


Новини