Головна Новини Бізнес фінанси Відпочинок у Єгипті подорожчає: названо причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпочинок у Єгипті подорожчає: названо причини

Експерт розповів, що робити тим, хто хоче заощадити

16 серпня 2021, 08:54 comments3584
Поділіться публікацією:

За словами віце-президента Асоціації туристичних агентств Максима Дерези, відкриття єгипетських кордонів для російських туристів і державне регулювання цін на проживання в чотирьох- і п'ятизіркових готелів спровокують збільшення вартість відпочинку в Єгипті. Такою інформацією експерт поділився в програмі "Сьогодні День" на телеканалі "Україна 24".

Відпочинок у Єгипті подорожчає: названо причини

"Думаю, ці два фактори — адміністративне регулювання ціни плюс повернення російського туриста на єгипетські курорти — збільшить вартість продукту. Але все одно будуть гарячі пропозиції, тому що єгипетський напрямок — це чартерну напрямок", — сказав фахівець.

Дереза також додав, що протягом сезону є провальні дати, на які завжди можна знайти вигідні пропозиції. Якщо відпочиваючі бажають заощадити, то можуть вирушити до Єгипту в момент зниження цін.

Експерт зазначив, що виступає за зростання цін на відпочинок на популярному курорті, оскільки останнім часом в Єгипті відзначається криза на туристичному ринку, а готелі знижують вартість в першу чергу за рахунок якості сервісу. Через це від туристів надходить безліч різних скарг.

Нагадаємо, що РФ відновила авіасполучення з Єгиптом, яке перервали в листопаді 2015 року у зв'язку з катастрофою авіалайнера над Синайським півостровом. У липні нинішнього року російський лідер Володимир Путін зазначив указ про заборону польотів на курорти країни.

У той же час єгипетський уряд прийняв рішення ввести мінімальні ціни на розміщення відпочиваючих в чотирьох- і пятизіркових готелях, щоб гарантувати якісний рівень обслуговування постояльців. Нововведення набудуть чинності з 1 листопада.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Єгипті змія вбила людей, які знаходились із нею в автомобілі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини