Головна Новини Бізнес фінанси Всесвітній торговий центр Дубая створить спеціалізовану криптозону
commentss НОВИНИ Всі новини

Всесвітній торговий центр Дубая створить спеціалізовану криптозону

Рішення ухвалили через посилення економічної активності в регіоні

20 грудня 2021, 13:20
Поділіться публікацією:

Дубайський Всесвітній торговий центр (DWTC) стане криптозоною та регулятором для криптовалют та інших віртуальних активів. Таку заяву зробив у понеділок, 20 грудня, Дубайський медіа-офіс у рамках зусиль із залучення нових компаній у міру посилення регіональної економічної конкуренції. Про це повідомляє Reuters.

Всесвітній торговий центр Дубая створить спеціалізовану криптозону

Представлення криптовалют Bitcoin, Ethereum, DogeCoin, Ripple, Litecoin розміщено на материнській платі ПК - Reuters

Рішення DWTC щодо створення спеціалізованої зони для віртуальних активів, включаючи цифрові активи, продукти, операторів та біржі, є частиною ініціативи Дубая, однієї з федерації семи еміратів Об’єднаних Арабських Еміратів, щодо створення нових економічних секторів, сказано в заяві.

"Будуть розроблені жорсткі стандарти щодо захисту інвесторів, боротьби з відмиванням грошей, протидії фінансуванню тероризму, дотримання та відстеження потоків транскордонних угод", – йдеться у повідомленні.

У вересні Управління з цінних паперів і товарів ОАЕ та Управління Всесвітнього торгового центру Дубая (DWTCA) узгодили систему, яка дозволяє DWTCA схвалювати та ліцензувати фінансову діяльність, пов’язану з криптоактивами.

У жовтні інша вільна зона Дубая DIFC, державна вільна фінансова зона Дубая та головний фінансовий центр Близького Сходу, випустила першу частину нормативної бази для цифрових токенів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Російський центробанк хоче заборонити інвестиції в криптовалюти в Росії, вбачаючи ризики для фінансової стабільності у зростанні кількості криптовалютних транзакцій. Росія роками виступає проти криптовалют, заявляючи, що вони можуть бути використані для відмивання грошей або для фінансування тероризму. Зрештою, у 2020 році вони надали їм юридичний статус, але заборонили їх використання як платіжного засобу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини