Головна Новини Бізнес ЖКГ Українцям можуть відшкодувати січневі втрати за комуналку - деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям можуть відшкодувати січневі втрати за комуналку - деталі

В січні ціна на комунальні послуги різко зросла

1 лютого 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Спікер парламенту Дмитро Разумков повідомив, що українцям можуть відшкодувати січневі втрати за комунальні послуги, ціна на які різко зросла. Про це повідомляє український діловий портал Експерт.

Українцям можуть відшкодувати січневі втрати за комуналку - деталі

Як отримати компенсацію за дорогу комуналку. Фото: politeka.net

На цей момент Верховна Рада України просить Кабмін якнайшвидше напрацювати зміни, які передбачають компенсацію за дорогу комуналку. Дмитро Разумков повідомляє, що держава зможе відшкодувати гроші українцям у вигляді субсидій.

За словами спікера, Верховна Рада в разі необхідності готова внести зміни в законодавство та державний бюджет, а також приймати постанови, аби виправити ситуацію.

Нагадаємо, що з перших днів 2021-го року постачальники почали підіймати ціну на газ, що викликало обурення у багатьох українців. Відсьогодні громадяни платитимуть 6,99 гривні за кубометр газу. Змінювати цю ціну постачальники не зможуть. Така вартість за газ протримається до завершення опалювального сезону або до завершення карантину.

За словами Дениса Шмигаля, якби в цей процес не втрутилися депутати, ціна в цьому місяці за кубометр газу могла б становити дванадцять гривень.

Нагадаємо, що українці, переважно жителі столиці, отримали рахунки з десятками тисяч гривень за опалення. Багатьох громадян шокували такі квитанції. Київтеплоенерго повідомив, чому останнім часом на платіжках з'явилися величезні цифри. Про причини та їх подолання читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що в Україні виростуть ціни на хліб та хлібобулочні вироби. Про це детальніше читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вольдемар

2 лютого 2021, 06:25

[url=http://tepllo.pp.ua]Купить твердотопливный котел[/url] - выгодный экономный вариант автономной и энергонезависимой системы отопления

валентина

1 лютого 2021, 12:12

Гимн кабмина: сам п'ю, сам гуляю, сам стелюся, сам лягаю...


Новини