Головна Новини Бізнес промисловість АН-225 Мрія з’явиться у Microsoft Flight Simulator
commentss НОВИНИ Всі новини

АН-225 Мрія з’явиться у Microsoft Flight Simulator

Літак матиме логотип ANTONOV Company

3 лютого 2023, 12:07
Поділіться публікацією:

"Насправді, це мегановина! І з точки зору ідентичності, і з точки зору грошей", — написав політолог Сергій Биков у соцмережі Facebook, пишуть "Коментарі".

АН-225 Мрія з’явиться у Microsoft Flight Simulator

Фото: Вікіпедія


Він звертає увагу на те, що Microsoft Flight Simulator — більше, ніж просто гра. 


"Це найпопулярніший у світі авіасимулятор із реалістичною фізикою, який використовують і для розваг і для тренувань. Так, у льотних школах певні іспити у вас можуть приймати на MSFS))), — пише Биков. — З точки зору просування українського наративу у світі, вітчизняний літак (ще й найбільший у світі) допомагає користувачам сприймати Україну як спроможну технологічну державу і це дуже круто".


Плюс, залученість і підтримка України, додав політолог. За його словами, за можливість літати на АН-225 у MSFS користувачі заплатять $19,99. Гроші підуть компанії "Антонов" для будівництва справжнього літака. 


"Прискіпливі читачі тут зауважать, що у MSFS можна було дозавантажити адд-он із Мрією, але це були, скоріше, напівфабрикати. Microsoft та Антонов домовились, що офіційний АН-225 Мрія з’явиться у MSFS 27 лютого — у роковини знищення рашистами літака", — зауважив Сергій Биков. 


Раніше експерти оцінили ідею глави Офісу президента Андрія Єрмака про потребу перезапустити оборонно-промисловий комплекс Європи, залучивши українські підприємства. На думку експерта з міжнародної економіки Олександра Шниркова, це хороша ідея, адже у нас вже є заводи, які виробляють снаряди на території країн ЄС. Є українська військова технологія, яка дає можливість будувати такі підприємства. У нас є науковці, які мають відповідні розробки у військовій сфері. У нас є досвід: Україна була одним з головних експортерів зброї на світовий ринок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини