Головна Новини Бізнес промисловість SpaceX Ілона Маска замовила труби для ракет у прифронтовому Нікополі
commentss НОВИНИ Всі новини

SpaceX Ілона Маска замовила труби для ракет у прифронтовому Нікополі

Нікопольська компанія виконала спеціальне замовлення для американської SpaceX

сьогодні, 13:29
Поділіться публікацією:

Американська аерокосмічна компанія SpaceX замовила спеціальні труби у українського виробника безшовних нержавіючих труб, нікопольської компанії "Сентравіс". Труба українського виробника буде використана для подачі палива в ракети, повідомила пресслужба компанії.

SpaceX Ілона Маска замовила труби для ракет у прифронтовому Нікополі

Фото: колаж "Коментарі"

Це 28 тонн товстостінної труби, яка здатна витримувати надвеликий тиск і працювати в умовах агресивного середовища. Подробиці проєкту, в якому буде використана продукція "Сентравіс", SpaceX не розголошує. Проте є ймовірність, що труби призначені, щоб подавати паливо в ракети.

Нетипове замовлення виконано менш ніж за три місяці в Нікополі – місті, яке щодня відчуває на собі російський терор.

Поставку "Сентравіс" здійснила через американського дистриб’ютора Allied Stainless Group Inc, який на замовлення аерокосмічної компанії збирає весь пакет необхідних матеріалів, розповів Дмитро Киселенко, менеджер з продажів Centravis Sales America.

За його словами, саме замовлення від SpaceX нетипове – безшовної нержавіючої труби подібного діаметру та характеристик серійно не виробляють.

Зазначимо, що Нікопольщина страждає від ворожої агресії значно більше, ніж інші райони Дніпропетровщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Маск виступив на мітингу Трампа: про що заявив

Американський мільярдер Ілон Маск рівно за місяць до виборів з'явився на мітингу в підтримку кандидата в президенти США Дональда Трампа. За словами генерального директора SpaceX та Tesla, саме лідер республіканців може зберегти демократію у Сполучених Штатах.

5 жовтня Ілон Маск взяв участь на мітингу Дональда Трампа у Пенсильванії, де на колишнього президента США було скоєно замах кілька місяців тому. Маск під час своєї промови розкритикував чинного лідера американців Джо Байдена та підтримав Трампа, який стояв поруч і з посмішкою реагував на слова мільярдера. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини