Головна Новини Бізнес інфраструктура Готелі хочуть зобов'язати приймати для проживання домашніх улюбленців
commentss НОВИНИ Всі новини

Готелі хочуть зобов'язати приймати для проживання домашніх улюбленців

В країнах Європи поширена практика розміщення домашніх улюбленців в номерах їхніх господарів. У готелях є спеціальне меню для тварин і майданчики для вигулу

1 вересня 2020, 19:03
Поділіться публікацією:

Установи готельного бізнесу в Україні хочуть зобов'язати розміщувати домашніх тварин в одному номері з їх господарями. Про це пише інтернет-видання "Закон і бізнес".

Готелі хочуть зобов'язати приймати для проживання домашніх улюбленців

Фото з відкритих джерел

У повідомленні говориться, що відповідний законопроект "Про внесення змін до статті 22 Закону України "Про туризм" подано на розгляд до Комітету Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики. У проекті закону йдеться про зміну списку готельних послуг, що надаються гостям, які виявили бажання проживати в установі з домашнім улюбленцем.

Автори законопроекту стверджують, що в Україні проблематично знайти порядний готель для домашніх тварин через обмежену і недосконалу інфраструктуру таких установ.

У той же час, в інших країнах Європи широко поширена практика розміщення домашніх улюбленців в номерах їх господарів. При цьому в готелях є спеціальне меню для тварин і майданчики для вигулу. Також в повідомленні говориться, що є дві умови для заселення улюбленця в номер — це необхідність повідомлення адміністрації готелю про домашнього улюбленця при бронюванні номера і надання ветеринарних документів з відміткою про вакцинацію проти сказу таких тварин.

Якщо законопроект знайде підтримку в Раді, на підготовку до прийому "чотирилапих" гостей установам готельної інфраструктури дадуть три місяці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вчені розповіли, які тварини вимруть до кінця століття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини