Головна Новини Бізнес інфраструктура Порівняння цін на нерухомість в Києві та інших столицях світу: на що можна обміняти київську квартиру
commentss НОВИНИ Всі новини

Порівняння цін на нерухомість в Києві та інших столицях світу: на що можна обміняти київську квартиру

Нині в середньому ціна квадратного метру у новобудовах столиці становить понад 39 тисяч гривень

31 січня 2022, 11:10
Поділіться публікацією:

Ціни на квартири у Києві лишаються на досить високому рівні, попри всі політичні кризи. Так, до прикладу, журналістка Дарья Кутецкая у Facebook порівняла ціни на кілька квартир у Києві з цінами у Франції. Виявилось, що власник нерухомості у столиці України, може легко поселитись у Парижі або на лазурному узбережжі Франції.

Порівняння цін на нерухомість в Києві та інших столицях світу: на що можна обміняти київську квартиру

Ціни на квартири в Києві. Фото з відкритих джерел

Дарья Кутецкая у своєму пості у Facebook навела порівняння — які квартири у Києві можуть коштувати стільки само, як наприклад на узбережжі Ніцци або у центрі Парижу. Щоправда, вона зізнається, що в силу різного стану житлового фонду, меблів, ремонту, інфраструктури та податків — таке порівняння може бути не зовсім коректним, проте має право на існування. 

"Так, часто порівняння не зовсім коректне. Є податки, є меблі/ремонт, старий/новий будинок, комунікації, інфраструктура та ін. Тут висновки які завгодно можна зробити. Мені дуже сподобався особняк у Парижі", — написала Дарья.

Ось до прикладу, 4-кімнатні апартаменти на 160 квадратних метрів у Києві продають за 9 мільйонів доларів. Ще одну квартиру на вулиці Мазепи на 4 кімнати, площею 400 квадратних метри продають за 6,5 мільйонів доларів. А у Парижі за 6,6 мільйонів євро можна придбати 4-кімнатну квартиру на Єлисейських полях.  Або ж за 3,5 мільйони євро — будинок у Парижі з місцем для парковки, басейном і земельною ділянкою, відведеною під садок. Його площа 243 квадратні метри. Також, володіючи таким бюджетом можна оселитись і на лазурному узбережжі Франції — у Ніцці. Вілла на 4 спальні тут продається за 2,7 мільйони євро. 

Нагадаємо, придбання нерухомості у Франції є підставою для отримання тут права на постійне проживання.

Читайте також: BMW презентував авто, яке змінює колір за натиском кнопки





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини