Головна Новини Бізнес інфраструктура Росія завдала значних збитків українській інфраструктурі: оголосили цифру
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія завдала значних збитків українській інфраструктурі: оголосили цифру

Росія вже завдала збитків українській інфраструктурі на $119 мільярдів

11 березня 2022, 13:56
Поділіться публікацією:

Росія нанесла збитків інфраструктурі України на 119 млрд доларів. Таку заяву зробив перший заступник міністра економіки Денис Кудін в ефірі телеканалу "Рада". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на "Укрінформ".

Росія завдала значних збитків українській інфраструктурі: оголосили цифру

Зруйновані будівлі в центрі Харкова - фото з відкритих джерел

"Вчора чи позавчора Офіс Президента заявляв про понад 100 мільярдів доларів. Вони говорили якраз про об'єкти інфраструктури, на сьогодні ця цифра у нас уже уточнена — це $119 млрд", — повідомив Кудін.

Кудін також заявив, що ця цифра з кожним днем війни буде тільки збільшуватися.

За інформацією Кудіна, Міністерство економіки підраховує збитки, які російські війська нанесли Україні, за двома підходами: прямі єдиноразові збитки та обсяг втрат ВВП внаслідок дій російських окупантів.

Кудін також додав, що зараз український уряд готує позови до міжнародних судів, щоб змусити російську владу відшкодовувати ці збитки. Кудін підкреслив, що зараз важливо надати якомого більше підтверджень про завдану шкоду, яку нанесла армія рф.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у столиці Хорватії з неба впав невідомий об'єкт. Увечері 10 березня, у Загребі, поблизу студентського гуртожитку ім. Степана Радича впав невідомий предмет. За непідтвердженою досі інформацією, це може бути уламок літака. Зазначається, що після падіння предмета спрацювала потужна детонація. За неофіційною інформацією, невідомий об'єкт – це частина літака. Крім нього на землі був противибуховий блок.

Також "Коментарі" писали, що в Енергоатомі повідомляють про замінування узбережжя Каховського водосховища: яка ситуація на станції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини