Головна Новини Бізнес інфраструктура Зняти житло у великому місті України - скільки буде коштувати оренда
commentss НОВИНИ Всі новини

Зняти житло у великому місті України - скільки буде коштувати оренда

Ми дізналися для вас ціни на оренду житла в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі у Львові

11 грудня 2020, 21:43
Поділіться публікацією:

Жителям маленьких міст, сіл або смт України, напевно, завжди було цікаве життя у великих містах і її вартість. Не будемо брати до уваги ціну за їжу в ресторанах та інші розваги, візьмемо найголовніше — дах над головою. Скільки ж доведеться витрачати на оренду житла в українських мегаполісах.

Зняти житло у великому місті України - скільки буде коштувати оренда

Київ

Логічно почати зі столиці, адже багато хто прагне саме туди. Київ місто велике, тому ціна залежить від району. Ціна оренди значно змінювалася протягом карантину, але ми візьмемо останні дані.

Бюджетними варіантами є Деснянський і Святошинський райони. Ціна кімнати тут становить 3000-3500 грн., Однокімнатної квартири — 7000-7500 грн. За двокімнатну віддати доведеться від 8 до 9.5 тисяч, за трикімнатну від 10 до 13 тисяч.

Найдорожчими виявилися Голосіївський і Шевченківський райони. Оренда кімнати в середньому становить 3.5 тисячі грн., однокімнатної квартири від 10.5 тисяч, двокімнатна квартира від 8 до 15 тисяч, а ціна трикімнатної і зовсім від 22 тис. грн.

Столиця входить в топ найдорожчих міст з комунальних платежів, проте стоїть не на першому місці. Комуналка обійдеться в середньому 3100 грн.

Харків

В одному з найдорожчих районів Харкова ціни за оренду трохи м'якше, ніж в столиці. За кімнату в середньому доведеться платити 3 тисячі, за однокімнатну — 7 тисяч, за двокімнатну — 12 тисяч, а за трикімнатну — 16. Платіж за комунальне обслуговування відбувається в середньому в розмірі 3 тисяч грн.

Одеса

Якщо брати до уваги Приморський район міста, то щомісяця за кімнату тут платять 3 тисячі гривень в середньому, за однокімнатну — 9 тисяч, ціна двокімнатної квартири варіюється від 10.5 тисяч, трикімнатна ж коштує приблизно 17 тисяч. Комунальні послуги тут недорогі, відносно інших міст — 2,4 тис. грн.

Львів

Орендарі Галицького району Львова пропонують заплатити за кімнату в середньому 3 тис. грн., За однокімнатну близько 7 тис. грн., 9 тис. обійдеться оренда двокімнатної квартири та 12 тис. трикімнатна. За опалення, газ та інші послуги у Львові в середньому платять 2600 грн.

Дніпро

За оренду житла Дніпро пропонує цілком бюджетні ціни. Кімната в Центральному районі буде коштувати 2 тисячі, однокімнатної — 6 тисяч, двокімнатна — 8 тисяч, і, нарешті, трикімнатної — 11. Однак, саме тут найдорожча комуналка в країні — близько 3.5 тис. Грн.

Раніше "Коментарі" писали про те, що мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко вибачився перед главою української держави Володимиром Зеленським. Крім того, писав про те, що ялинку з особливим святковим духом поставили на Рівненщині. Центральна ялинка міста Дубно прибула на площу міста не з якогось казкового лісу, а ... з місцевого кладовища.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини