Головна Новини Бізнес інвестиції Чому вигідніше вкладати гроші в нерухомість за кордоном, аніж в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому вигідніше вкладати гроші в нерухомість за кордоном, аніж в Україні

Придбання нерухомості - один із способів забезпечити безтурботну старість

12 квітня 2021, 11:00 comments1029
Поділіться публікацією:

Кожна людина мріє про безтурботну старість і матеріальне забезпечення. Проте української пенсії на ці мрії може не вистачити. Як інвестувати у старість і стати матеріально незалежним, розповіли в ТСН.

Чому вигідніше вкладати гроші в нерухомість за кордоном, аніж в Україні

Інвестиції в нерухомість: де вигідніше купувати квартири. Фото: lexopolis.biz

Одним із надійних вкладів є придбання нерухомості. У Києві можна купити квартиру в новобудові без ремонту за 50 000 доларів. Проте є багато ризиків: не зданий будинок, проблема з документами, питання підключення комунікацій. Крім того, варто враховувати витрати на майбутній ремонт.

Водночас можна інвестувати в іноземні квартири. Наприклад, у Стамбулі можна купити простору квартиру за 62 000 доларів. При цьому житло вже буде з ремонтом, комунікаціями та деякою технікою.

У Києві квартиру можна буде здати за 400-500 доларів. Відповідно повернути вкладені гроші можна буде за 13,5 років. Квартира у Стамбулі окупиться через 6 років. Подобова оренда нерухомості в Туреччині може приносити 1000-2000 доларів за місяць.

Крім того, купити вигідно квартиру можна не лише в Туреччині, а й на Кіпрі, де за нерухомість доведеться заплатити 55 000 євро. В цю суму входить і ремонт, і мінімальні меблі. Кватиру на Кіпрі поблизу моря можна здавати за 400 євро. Відповідно вона почне приносити прибуток через 11 років.

Проте існує кілька ризиків, пов'язаних із покупкою нерухомості за кордоном. Насамперед потрібно знайти агентство, яке не ошукає вас. Така установа обов'язково повинна мати ліцензію та хороші відгуки.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що в Єгипті дешевшає нерухомість. За скільки можна купити квартиру, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини