Головна Новини Бізнес інвестиції Чому вигідно купувати нерухомість у Дубаї: які ціни та перспективи інвестицій
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому вигідно купувати нерухомість у Дубаї: які ціни та перспективи інвестицій

Усе через відсутність податків та локдаунів

19 січня 2022, 10:45
Поділіться публікацією:

Ринок нерухомості в Дубаї у 2021 році побив усі рекорди. Увесь світ кинувся купувати нерухомість у цьому місті Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ). На квартири в хмарочосах покупці витратили 82 мільярди доларів.  Нині експерти прогнозують ріст цьому сектору економіки і в 2022. Сприятливими факторами називають — доступність, відсутність податків та локдаунів, які в країні не впроваджують. Про це пише видання Forbes, передають "Коментарі".

Чому вигідно купувати нерухомість у Дубаї: які ціни та перспективи інвестицій

Нерухомість у Дубаї: ціни, податки, умови. Фото з відкритих джерел

Успіх росту ринку нерухомості у Дубаї експерти вважають у рішеннях влади. Коли весь світ загруз у безкінечних локдаунах, ОАЕ лишив відкритою усю розважальну та туристичну індустрію. Тут також найвищий у світі рівень вакцинації від коронавірусу. А туристам відкриті усі двері, головне дотримуватись правил — пройти тестування по прильоту та вдягати захисні маски у публічних місцях. Побачивши таку відкритість, чимало людей захотіли купити тут нерухомість, аби при нагоді перечекати тут локдаун. У інший час — елітну нерухомість можна вигідно здавати оренду. Хороша елітна квартира у Дубаї обійдеться вам у 300-500 тисяч доларів, що відповідає тенденціям ринку інших столиць світу. Але при цьому вам не потрібно сидіти у ній замкненому при черговій хвилі коронавірусу.

Окрім того, для купівлі нерухомості, не потрібно летіти до країни. Угоду можна укласти онлайн, або розрахуватись криптовалютою. Також тут дозволено отримати іпотеку, навіть тим, хто не є резидентом країни. Також дозволена розстрочка. 

"Ще один плюс — лояльна податкова політика. Тут відсутній податок на доходи фізичних осіб, приріст капіталу, дарування та спадщину", -
розповіла виданню директор департаменту управління об’єктами UFG Wealth Management Ольга Корольова.
А це вже дозволяє заробляти на нерухомості, отримуючи стабільний дохід.
Окрім того, місто планує рости. Нині тут проживає трохи менше 4 мільйонів людей. Невдовзі у Дубаї влада планує поселити 5,6 мільйонів громадян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини