Головна Новини Бізнес інвестиції Facebook розширив список тих, кому буде платити за новини: хто зможе заробляти
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook розширив список тих, кому буде платити за новини: хто зможе заробляти

Умови угоди поки не розголошуються

5 липня 2021, 13:27
Поділіться публікацією:

Facebook розширив список тих, кому буде платити за новини: хто зможе заробляти

Facebook (фото з відкритих джерел)

Facebook і австралійські медіа підписали документ про намір укласти ділову угоду. Про це пише авторитетне видання Reuters.

У повідомленні йдеться про те, що власники соціальної мережі будуть платити місцевим ЗМІ за контент. Деталі такого співробітництва поки не розголошують. Але стало відомо, що в бюджеті закладено фінансування для 170 регіональних видань Австралії.

"Фінансова підтримка від відомої компанії допоможе членам Country Press Australia (місцева організація регіональних ЗМІ, — ред.) побудувати свій успішний цифровий бізнес і охопити ще більше нової читацької аудиторії", — підкреслив голова новинного партнерства Facebook в країні Ендрю Хантер.

У Country Press Australia також заявили, що гроші від Facebook дозволять "підтримати якісну журналістику".

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Facebook запустив новий сервіс під назвою Live Audio Rooms.

Як стало відомо, нова платформа є аналогом популярної соціальної мережі Clubhouse. Live Audio Rooms дозволить користувачам слухати різні подкасти в реальному часі, а також брати в них участь.

Новий додаток від Facebook поки доступний тільки для користувачів зі Сполучених Штатів Америки. Live Audio Rooms можна встановити як на пристрої під управлінням iOS, так і Android.

У новому сервісі розробники дають змогу певним громадським фігурам і групам у соцмережі для створення аудіокомнат, в яких будуть проводитися дискусії. В одній такій кімнаті може знаходитися до 50 ораторів одночасно, тоді як кількість слухачів необмежена.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини