Головна Новини Бізнес інвестиції У НАУ відремонтують гуртожитки й побудують нові навчальні корпуси: Наглядова рада університету підтримала стратегію залучення інвестицій
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАУ відремонтують гуртожитки й побудують нові навчальні корпуси: Наглядова рада університету підтримала стратегію залучення інвестицій

В рамках партнерства університет віддасть під забудову невикористовувані ділянки землі

25 жовтня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

На засіданні Наглядової ради, ректор Національного авіаційного університету (НАУ) Максим Луцький презентував Стратегію розвитку університету, яка передбачає залучення інвестицій на будівництво навчальних корпусів та ремонт гуртожитків. За неї члени наглядової ради проголосували одноголосно. Про це пише видання Depo.

У НАУ відремонтують гуртожитки й побудують нові навчальні корпуси: Наглядова рада університету підтримала стратегію залучення інвестицій

Національний авіаційний університет - фото: НАУ

Зазначається, що до складу Наглядової ради НАУ належать нардеп 8 скликання, професор і доктор наук Костянтин Іщейкін, нардепи Богдан Торохтій, Юлія Гришина і Валерій Колюх, також президент ГО "Асоціація розвитку авіації" Олександр Бадрудін, Глава Державіаслужби Олександр Більчук і герой України Олександр Галуненко.

Стратегія розвитку НАУ розрахована на період з 2021 по 2026 рік. За словами ректора Максима Луцького, її реалізація дозволить залучити десятки мільйонів необхідних для оновлення та розвитку освітньої та спортивної інфраструктури НАУ.

Зокрема, передбачається, що вуз в рамках державно-приватного партнерства передасть інвесторам під забудову земельну ділянку, що належить університету. Мова про землю, яка ніколи не була використана в освітніх або інших цілях НАУ.

Натомість, інвестор буде зобов'язаний виконати ряд зобов'язань перед університетом. Планується ремонт всіх без винятку студентських гуртожитків НАУ, будівництво нових навчальних корпусів, спорткомплексу, функціонального стадіону, харчоблоку та палацу культури НАУ.

"Наглядова рада прийняла до уваги Аналіз діяльності університету і одноголосно затвердила презентовану Стратегію", — сказано в повідомленні.

Раніше, "зелене світло" на старт інвестиційного проекту НАУ дали і нардепи, члени Комітету з питань освіти ВРУ. Перед ними з презентацією стратегії ректор Максим Луцький виступив 6 жовтня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Костя

25 жовтня 2021, 09:32

Ну что сказать - страна не пуганных идиотов, как этого Луцкого до сих пор не посадил не знаю он давно хочет отдать под застройку территорию НАУ


Новини