Головна Новини Бізнес інвестиції Названо найкращі міста для бізнесу і життя з діючими програмами «Вид на проживання через інвестиції»
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найкращі міста для бізнесу і життя з діючими програмами «Вид на проживання через інвестиції»

В H&P назвали найкращі міста за програмами ВНП за інвестиції

16 вересня 2021, 16:34
Поділіться публікацією:

Компанія Henley & Partners у співпраці з аналітичним агентством Deep Knowledge Analytics презентувала індекс кращих міст в країнах з програмами надання посвідки на проживання (ВНП) за інвестиції. Всього було проаналізовано ситуацію у 25 містах із 24 країн. Про це інформує видання "Коментарі",

Названо найкращі міста для бізнесу і життя з діючими програмами «Вид на проживання через інвестиції»

Лондон Фото з відкритих джерел

Серед головних параметрів на, які зверталася увага при складанні рейтингу були: позиція серед програм інвестиційної міграції, безпека у зв'язку з пандемією коронавірусу, добробут, оподаткування, освіта, нерухомість, охорона здоров'я, безпека, інфраструктура, стабільність у сфері економіки та політики.

Експерти зазначають, беззастережну п'ятірку лідерів в рейтингу склали такі міста, як Лондон, Нью-Йорк, Сідней, Сінгапур і Цюрих. Якщо підсумувати всі бали, за якими визначалися найкомфортніші міста, то саме так виглядає перша п'ятірка. Але з величезним відривом, звичайно ж, попереду столиця Великобританії.

При цьому в рейтингу названо найбільш стабільними й безпечними містами Відень та Лісабон. Обидва елементи дуже сприятливі для інвестицій. Тому немає нічого дивного, що ці два міста все частіше опиняються в полі зору штаб-квартир транснаціональних компаній.

Також аналітики звертають увагу на три міста — Ригу, Лімассол, Афіни. Вони хоч і за сумарними балами у хвості рейтингу, але за окремими показниками попереду. Це такі показники, як податки, рівень і вартість життя. Так, Рига, що займає 17-е місце в загальному рейтингу, вабить інвесторів завдяки сприятливому для бізнесу середовищу і податковими пільгами. Лімассол, який розташувався на 19-му місці, виявився справжнім центром, куди стікається величезна кількість фінансів, завдяки привабливому податковому режиму і відмінній інфраструктурі. Ну, і, звичайно ж, не можна не згадати про Афіни. Столиця Греції в загальному рейтингу аж на 20-му місці. Місто пропонує бізнес-середовище без бюрократичних процедур, до того ж пропонується спеціальний податковий режим для учасників програми "золотої візи". Також є низка інших пільг для іноземних інвесторів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Київ очолив рейтинг міст з найбільш забрудненим повітрям у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини