Головна Новини Бізнес інвестиції Samsung має намір побудувати завод в США за 17 млрд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Samsung має намір побудувати завод в США за 17 млрд доларів

Фахівці компанії розглядають кілька місць в трьох штатах, де може розташуватися новий завод

25 січня 2021, 10:27
Поділіться публікацією:

Південнокорейський техногігант Samsung Electronics Co. Розглядає можливість інвестування в будівництво нового заводу на території США. За даними джерел видання The Wall Street Journal, компанія планує вкласти до 17 млрд доларів у виробництво мікросхем.

Samsung має намір побудувати завод в США за 17 млрд доларів

Будівля компанії Самсунг / фото http://anticorr.media/

Імовірно, завод можуть розмістити Арізоні, Техасі або Нью-Йорку. Повідомляється, що фахівці компанії вивчають два місця в Феніксі і його околицях, два місця в Остіні і його околицях і великий промисловий кампус в західному окрузі Нью-Йорка. Згідно із листуванням між Samsung і міським менеджером зі штату Арізона, на передбачуваному заводі Samsung буде працювати до 1900 осіб, і його планується ввести в експлуатацію до жовтня 2022 року.

Експерти відзначають, що настільки велике фінансування залежить від стимулів з боку американської влади — компанії покладені певні преференції, щоб компенсувати пільги і більш низькі ціни в інших країнах.

США зацікавлені в будівництві заводу на своїй території, оскільки уряд прагне знизити залежність країни від Тайваню, Китаю і Південної Кореї.

Як повідомляв портал "Коментарі", компанія Samsung представила ще один бюджетний смартфон з серії Galaxy M. Компанія зробила Galaxy M02 офіційним з девізом "Get Ready To Max Up".

Південнокорейський технологічний гігант стверджує, що Galaxy M02s буде універсальним пристроєм, який забезпечить безперервний і захоплюючий перегляд, тривалий час автономної роботи, плавну багатозадачність і гідні гри. Смартфон буде продаватися в Індії за ціною близько 137 доларів. Як і раніше немає інформації про дозвіл камери телефону, версії операційної системи і пам'яті. Очікується, що Galaxy M02s з'явиться на інших ринках незабаром після його дебюту в Індії. Він може бути запущений на ринках Південно-Східної Азії та Африки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини