Головна Новини Бізнес інвестиції У Болгарії оголосили розпродаж житла: за скільки можна купити будиночок біля моря
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болгарії оголосили розпродаж житла: за скільки можна купити будиночок біля моря

Під час розпродажу можна знайти безліч цікавих екземплярів

8 лютого 2021, 22:55 comments15449
Поділіться публікацією:

Влада Болгарії оголосила розпродаж нерухомості. За дешевшою ціною можна придбати все: починаючи з офісів, закінчуючи квартирами поруч з морем. Про це повідомляє газета "Труд".

У Болгарії оголосили розпродаж житла: за скільки можна купити будиночок біля моря

В Болгарії дешевшає житло - ціни на нерухомість. Фото: kirillovka.ks.ua

Причина розпродажу — в пандемії коронавірусу. Більшість людей не мають змоги виплачувати гроші за житло або ж вести бізнес.

Найбільше варіантів можна знайти в містечку Бяла. Наразі там продається 14 квартир площею від 50 до 83 квадратних метрів.

Загальна вартість об'єктів складає 202,5 ​​тисячі болгарських левів. Якщо перевести на українську національну валюту — майже 3,5 мільйона гривень. За такі кошти можна купити комфортабельне житло в центрі Софії.

У Кавациті можна придбати земельну ділянку площею понад сім тисяч квадратних метрів. Вона розташована прямо біля моря. Спочатку на цій території планували збудувати дитячий літній табір. Стартова ціна — близько 450 тисяч левів (7 655 485 гривень).

Інколи трапляються цікаві та оригінальні пропозиції. В місті Бургас власники продають свій піано-бар за 215 тисяч левів (3 657 620 гривень), тому що набралися серйозних боргів за час пандемії. Придбати можна і недобудований готель поблизу мальовничого гірського перевалу, який коштує 340 тисяч левів (5 784 144 гривень).

Розцінки мають таку низьку ціну, тому що в період карантину нерухомість практично ніхто не купував.

Об'єкти реалізують на аукціоні Національного агентства по доходах (НАП) країни.

Нагадаємо, що італійська комуна Біккарі оголосила масштабний розпродаж житла. Розпродаж нерухомості за низькими цінами — ініціатива місцевої влади. Так чиновники хочуть привернути увагу італійців до містечка. Скільки коштуватиме будинок чи квартира в Італії, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини