Головна Новини Бізнес інвестиції Вдвічі більше на українських стартапів: у корпорації Google розповіли про фінансування компаній-початківців
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдвічі більше на українських стартапів: у корпорації Google розповіли про фінансування компаній-початківців

До 10 млн доларів збільшила фінансування українських стартапів у 2022 корпорація Google

3 квітня 2023, 14:50
Поділіться публікацією:

В рамках фонду підтримки  компаній-початківців в Україні, торік у  Google вдвічі збільшили фінансування українських стартапів. Про це, як пишуть "Коментарі" заявив глава Google for Startups  - Міхал Крамарз на конференції у Варшаві.

Вдвічі більше на українських стартапів: у корпорації  Google розповіли про фінансування компаній-початківців

Скільки грошей виділив Google на підтримку українських компаній

"Українські стартапи, які підтримав фонд, протягом 2022 року отримали $10 млн фінансування під час війни та додатково змогли найняти 216 співробітників" — сказав Міхал Крамарз.

Також, як додав глава Google for Startups результати, яких досягли у підсумку – відверто вразили.   

"Але, що також дуже важливо: вони змогли наростити виторг на 200% рік до року, що означає, що навіть у складний час, під час війни, у ситуації, яка потребує стійкості, вони змогли досягти неймовірних результатів", — додав Крамарз.

Також, під час конференції,  представник корпорації розповів про запуск спеціальної навчальної онлайн – програми від  Google. Вона розроблена для людей, котрі, через війну втратили роботу, проте залишилися в Україні й  хочуть розвиватися і працювати.

У підсумку, майже за місяць 32 тис осіб скористалися нею, 10% з яких  залишили – позитивні відгуки.

Як писали "Коментарі" Google втратив 100 мільярдів доларів через помилку штучного інтелекту. Штучний інтелект від компанії Google — Bard, зробив помилку, яка коштувала технологічному гіганту близько 100 мільярдів доларів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, cукня Дженніфер Лопес надихнула створити Google Images. На церемонію "Греммі" 2000 року Дженніфер Лопес прийшла в зеленній сукні, яка надихнула Google створити сервіс пошуку зображень.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини