Головна Новини Бізнес історії успіху Андрій Табалов: “Волошкове поле” інвестує 1,5 млн євро у виробництво ультрапастеризованого молока
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Табалов: “Волошкове поле” інвестує 1,5 млн євро у виробництво ультрапастеризованого молока

Минулий рік позбавив молочну компанію «Волошкове поле» партнерів і десятків мільйонів гривень, але відкрив нові горизонти для згущеного й ультрапастеризованого молока на експорт

8 травня 2023, 13:02
Поділіться публікацією:

Молочна компанія “Волошкове поле” планує подвоїти виробництво ультрапастеризованого молока. Для цього компанія інвестувала 1,5 мільйона євро на поставку лінії “Тетрапак” та збільшує виробничі потужності. Як інформує видання "Коментарі", про це в інтерв’ю Forbes Ukraine розповів генеральний директор молочної компанії "Волошкове поле" Андрій Табалов. 

Андрій Табалов: “Волошкове поле” інвестує 1,5 млн євро у виробництво ультрапастеризованого молока

Андрій Табалов

За його словами, ультрапастеризоване молоко у компанії вважають перспективним напрямком для більш широкого експорту. 

“Мова йде про збільшення виробництва, що дозволить більше експортувати. Зараз це приблизно 2000 тонн на місяць, але цю цифру ми плануємо подвоїти. Для цього уклали контракт на 1,5 млн євро на поставку лінії “Тетрапак”. Це дозволить наростити наші обсяги в Україні, але основну частину ми плануємо експортувати. Зараз певний попит на нашу продукцію є в Молдові і Грузії, а плануємо продавати цю продукцію ми також в Румунії і Болгарії”, — розповів Андрій Табалов.

Він додав, що для того, щоб експортний напрямок молочної продукції розвивався швидшими темпами в Україні, для цього потрібно вирішити одну проблему в Україні — владнати постійні непорозуміння з виробниками молока, зробивши це якомога швидше.

“Вони говорять про те, що переробники замало платять. А ми закликаємо до переговорів у пошуках золотої середини і застосування європейських практик. Згідно з ними, переробники і виробники домовляються так, щоб біржова молочна продукція на експортних ринках і була якісною, і конкурувала за ціною”, — додав Андрій Табалов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини