Головна Новини Бізнес історії успіху Ant Group Джека Ма провела найбільше в світі IPO
commentss НОВИНИ Всі новини

Ant Group Джека Ма провела найбільше в світі IPO

Ant Group залучила 34 млрд дол. у рамках найбільшого у світі IPO

26 жовтня 2020, 20:55
Поділіться публікацією:

Ant Group Джека Ма сьогодні, 26 жовтня, провела найбільше публічне розміщення акцій (IPO) в історії. Про це повідомляє CNN.

Ant Group Джека Ма провела найбільше в світі IPO

Технологічна компанія оцінила свій подвійний лістинг на Гонконгській і Шанхайській фондових біржах в 80 гонконгських доларів (10,32 дол. США) і 68 юанів (10,13 дол. США) за акцію. Про це свідчать дані в опублікованих у понеділок документах. Відповідно, перша пропозиція має залучити 34,1 млрд дол., А вартість компанії буде на рівні 310 млрд дол. Попередній рекорд по IPO належав саудівській державній нафтовій компанії Aramco, яка залучила 29,4 млрд дол.

Ant Group — це фінансова технологічна компанія, афільована з китайською командою електронної комерції Alibaba, яка стала публічною на Нью-Йоркській фондовій біржі у 2014 році, що також стало світовим рекордом IPO. Мільярдер Джек Ма має абсолютний контроль над Ant і повинен отримати солідний прибуток від продажу акцій.

Раніше "Коментарі" писали, що оператор єдиною ліцензованою фондової біржі на Сейшельських островах — MERJ Exchange — провів перше у світовій історії IPO на основі блокчейну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини