Головна Новини Бізнес історії успіху Forbes назвав найбагатших людей за 2020 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Forbes назвав найбагатших людей за 2020 рік

У 2020 році Джефф Безос і Уоррен Баффет втратили, а не примножили, але все одно залишаються багаторічними лідерами рейтингу багатіїв

20 липня 2020, 14:42 comments2490
Поділіться публікацією:

Авторитетне видання Forbes опублікувало список найбагатших бізнесменів за 2020 рік, який вже втретє очолив засновник інтернет-магазину Amazon Джеф Безос. Новий рейтинг обпубликован в останньому випуску журналу.

Forbes назвав найбагатших людей за 2020 рік

Отже, у 2020 році Безос втратив $1,8 млрд, у результаті чого розмір стану 56-річного підприємця становить $113 млрд і ставить його на голову вище за всіх інших надуспішних бізнесменів.

Наступний рядок рейтингу багатіїв у 2020 році очікувано зайняв 65-річний глава корпорації Microsoft Білл Гейтс, який втратив $1,5 млрд і на сьогодні його стан оцінюється в $98 млрд.

Трійку лідерів замикає французький власник бізнес-імперії модних будинків Christian Dior, Louis Vuitton і Sephora Бернар Арно. Сьогодні 71-річний дизайнер і колекціонер володіє статком у $76 млрд, хоча до епідемії коронавіруса на деякий час ставав найбагатшою людиною світу. Економічна криза похитнула стабільність високих доходів від попиту в Європі, Америці та Азії, але сімейний бізнес Арно продовжує займати провідні позиції.

Мабуть, найбільш знаменитий мільярдер, завдяки своєму найстаршому статусу  — 90-річний Уоррен Баффет втратив у 2020 році $15 млрд також у зв'язку з коронавірусною епідемією, але став четвертим мільярдером зі статком у $67,5 млрд.

Forbes назвав найбагатших людей за 2020 рік - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 2019 рік став рекордно сприятливим для появи нових мільярдерів по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини